Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Hogyan válasszunk fénycsövet?

Garázs és pince
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

Mikor fénycsövekről beszélünk, mindenki egy iskolai zümmögő búgó lámpát képzel el. De megmutassuk Önöknek mennyire vátoztak az évek alatt ezek a fénycsőves lámpák, mennyire modernabbak lettek.

Bármi legyen is a véleményünk a fénycsövekről, fontos felismerni, hogy valószínűleg mindennapi életünk részét képezik, és nem is vesszük észre. Akár különböző intézményekben, iskolában, kórházban, munkahelyen - gyakorlatilag mindenhol megtalálhatóak.
 
  
A fénycsövek azonban számos módon javultak az eredetiekhez képest, A bosszantó villogás és zümmögés eltűnt, magasabb lett az energiatakarékosság és sokkal nagyobb fényerő került hozzáadásra, az élettartam többször megnövekedett, újabb változatok jöttek létre, sőt a LED-technológia is modernebbé tette a fénycsöveket.Ezeknek a továbbfejlesztett funkcióknak köszönhetően a fénycsövek a piacon maradtak, népszerűségük és keresletük növekszik.
 
Már azt mondtuk, hol találkozhatunk a fénycsövekkel, de azok nem képezték az otthonát. Szóval, milyen helyiségekben találja meg a fénycsöveket az otthonában?A legjobb, ha olyan helyiségekben használjuk, ahol azonnali fényre van szükség, azonnali teljes fényerővel.Ilyen helyiségek közé tartozik például a pince, garázs, műhely vagy padlás, ahol a fénycsövek felületre szerelt változata tökéletesen illeszkedik. Továbbá konyhában, ahol a függesztékes fénycsöves lámpák nagy fényt adnak a főzéshez.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Egyéb kategória kérdések

Hogyan válassuk meg a fényforrás színét? Fényforrások
Biztonsági zónák a fürdőszobában Fürdőszbai lámpák
A világítótestek foglalatai Fényforrások
Fényáram és a fény intenzitása Fényforrások
Hogyan válasszunk konyhai csillárt? Konyhai megvilágítás

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i