Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Xiaomi

  • Legkedveltebb
Következő legvásároltabb

Kategória leírása

Xiaomi

A Xiaomi az egyik leggyorsabban növekvő elektronikai márka és az elmúlt évek egyik legjobb startupja. Számos terméket kínál okos otthonához. Legyen szó robotporszívóról, intelligens világításról, testápolásról, főzésről vagy szórakozásról. Mindezt egyszerűen és gyorsan megvásárolhatja webáruházunkban.

Minden intelligens lámpa könnyen vezérelhető okostelefonon és alkalmazáson keresztül. Így kényelmesen szabályozhatja a világítást. Nem csak komplett lámpákat vásárolhat tőlünk, hanem sok izzót és LED szalagot is.

A Xiaomi nemcsak a világítás könnyebb irányítását, hanem a takarítást, főzést és személyes ápolást is elősegíti. A modern porszívók a legnépszerűbb tisztítóeszközök, ezért többféle típust kínálunk az Ön igényeinek kielégítésére. Konyhai kisegítőket is talál e-shopunkban.

Az egészségére és a sportra is gondolunk, ezért van néhány okosóra modellünk, amelyek számos funkcióval rendelkeznek (a vér oxigénszintjének, stresszszintjének, testenergiájának, pulzusának monitorozása valós időben, alvási ciklus - REM fázis, mély és könnyű alvás). Az óra pulzusérzékelőket, gyorsulási érzékelőket, giroszkópot, geomágneses érzékelőt, barométert, környezeti fényérzékelőt és SpO2 érzékelőt is tartalmaz.

A biztonság nem maradhat ki. Különböző mozgásérzékelők és érzékelők mindig figyelmeztetnek, ha gyanús mozgásokat észlel házában, irodájában vagy garázsában. Ugyanakkor a mobilalkalmazásnak köszönhetően mindent kézben tarthat, így soha nem felejti el kinyitni az ablakokat vagy ajtókat, amikor nyaralni megy.

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i