Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Színes izzók

  • Foglalat
  • A forrás teljesítménye
  • Színhőmérséklet
  • A teljes fényáram
  • Feszültség
  • Funkciók
  • Típus
  • Stílus
  • Gyártó
  • Elérhetőség

Foglalat

Egyéb márkák
E10 (1)
E14 (7)
E27 (7)
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

A forrás teljesítménye

Válassza ki az Önnek megfelelő teljesítményű fényforrást. Választhat a legtakarékosabbtól egészen a legnagyobb teljesítményűig. A megadott értékek Watt-ban ( W ) vannak feltüntetve.

Színhőmérséklet

Ez az érték megadja Kelvinben az adott fényforrás színhőmérsékletét. Válassza ki a megfelelő színű fényforrást, amely Önnek a legmegfelelőbb.
 
A megadott értékek Kelvin-ben ( K ) vannak feltüntetve..
 
 

A teljes fényáram

Válassza ki az izzót a fényerejük szerint. Kinálatunkban széles választákban megtalálja a különböző fényerejű izzókat. A megadott értékek Lumen-ben ( lm ) vannak feltüntetve.

Feszültség

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Típus

Egyéb márkák
A típus meghatározza, kategorizálja a lámpákat. Ön pontosan kiválaszthatja a megfelelő lámpát, amire éppen szüksége van.

Stílus

Egyéb márkák
Rusztikus (15)
Vintage (1)

Gyártó

Ajánljuk
Briloner (1)
Eglo (10)
Paulmann (2)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót). Tapasztalataink szerint ajánlunk Önnek néhányat.
Színes izzók
 
Szereti a megvilágítás hangulatát befolyásolni más színnel? Nem probléma, mert webáruházunkban megtalálja a színes izzókat. 
 
A színes izzók kompatibilisek a mi világítótesteinkel, csillárokkal és egyéb lámpákkal. Nagyon keresettek a színes led izzók például a gyerek lámpákba, mert a gyerekek imádják a színeket. 
 
 
RGB led színes izzók jól kiegészítik a karácsonyi világítást és igazi karácsonyi hangulatot hoznak létre. 
 
 
Továbbá a színes led izzókat a fürdőszobákba is ajánljuk. A legkedveltebb árnyalatok a kékes, illetve zöldes fények, mert ezek igazán relaxációs hangulatot idéznek elő. Egy állólámpa elhelyezésével a fürdőszobába és a megfelelő szines izzó kiválasztásával, tökéletes hangulatot hozhat létre apihenéshez fürdőszobaájába.
 
 
Vagy épp ellenkezőleg, egy megfelelő RGB színes izzóval frissen és energiával teli indíthatja a reggelt zuhanyt. 
 
 
A hagyományos foglalatok mint az E14 és E27 a legtöbb kültéri lámpában megtalálhatóak. Egy szines izzóval kiegészítve nélkülözhetetlen kellékei lesznek a nyári pratiknak, ünnepségeknek.
 

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.