Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

TöbbKevesebb

Műhely

  • Legkedveltebb
  • Heti akciók
  • Legnézettebb
Következő legvásároltabb

Alkategóriák: Műhely - válasszon alkategóriát

Kategória leírása

Műhely

Minden jó ezermesternek van egy jól felszerelt műhelye az igényeinek és képességeinek megfelelően. De mindenkivel megeshet, hogy hiányzik valami, vagy csak valami mással szeretné gazdagítani a műhelyét.


Kéziszerszámok

A kéziszerszámok a műhely és a háztartás alapvető felszerelései közé tartoznak. Ilyenek például a kalapácsok, fogók, csavarkulcsok, fúrók, kéziszerszámok komplett készletei, valamint különféle dobozok és rendszerezők. Az ilyen típusú eszközök mindegyikének minőségi anyagból kell készülnie a munkahelyi kényelem és a hosszú élettartam érdekében.


Elektromos szerszámok

Ezt a típust a munka megkönnyítésére használják. Gyakran nem kell fizikai erőt alkalmazni vele, mert az elektromosság megteszi Ön helyett. Kínálatunkban megtalálhatók akkus fúrók, fogók, lemezollók, fűrészek, kompresszorok, olajleszívók és még sok más.


Egyéb szerelési tartozékok

A kategória minden olyan terméknek van fenntartva, amely nem illett bele a szerszámkategóriáinkba. Mindent megtalál, amire szüksége van a lámpák, aljzatok és még sok más felszereléséhez.


Munkahelyi világítás

A Munkahelyi világítás kategóriában különféle típusú munkahelyi LED lámpákat találhat. A LED-es munkalámpák nagy része hordozható reflektorokból áll, amelyek nagyon hatékonyak és a legjobban használhatók például építkezéseken vagy egyszerűen mindenhol, ahol valóban nagy területet kell megvilágítani. Figyelmeztető lámpákat, jelzőlámpákat vagy fényvisszaverőket is kínálunk az Ön számára. Akár LED-es munkalámpákat keres, otthoni, munkahelyi vagy műhelyit keres, biztosan fog Önnek megfelelőt találni munkalámpáink között.

Copyright © 1994 - 2023 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i