Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Párnák

  • Legkedveltebb
  • Legnézettebb
Következő legvásároltabb

Kategória leírása

Párnák minden típusa


A minőségi és kényelmes párna jelentősen befolyásolja alvásunkat. Mindenkinek más típusú párna felel meg, ezért elegendő időt kell szánnia az ideális választásra.


A párnák kategóriában klasszikus párnákat talál, de kiváló minőségű memóriahabból készült, ortopéd anatómiai párnákat is, amelyek megfelelő kényelmet nyújtanak a nyaki gerinc számára.


Továbbá a kategóriába tartoznak a pihenőpárnák, ezek minőségi, alakítható párnák. Fő képességük a súly szokásos módon történő elosztása alvás közben. Alkalmas kismama párnaként.


Végül, de nem utolsó sorban, a legkisebbeknek is találhat ék alakú párnákat, amelyek biztosítják a gyermek biztonságos helyzetét a hátán. Ezenkívül ergonomikus, stabilizáló párnákat is vásárolhat, hiszen az ergonomikus kialakítás biztosítja a fej ideális formáját és megakadályozza a lágy csontok deformációját. A csecsemő fejének maximális kényelme és stabil támasztása érdekében a szoptatás során többféle szoptatós párna közül választhatunk: például a kézi párna innovatív utazási párna a szoptatáshoz. A párna minden tekintetben univerzális.
Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i