Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Függesztékes fénycsövek

 • Foglalat
 • Izzók száma
 • Maximális teljesítmény
 • Védettség
 • Funkciók
 • Szín
 • Feszültség
 • Helység
 • Anyag
 • Stílus
 • Gyártó
 • Elérhetőség

Foglalat

Egyéb márkák
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

Izzók száma

Válassza ki a lámpatestet a megfelelő számú izzóval. Szeretne egy többágú csillárt? Esetleg egy asztali lámpát egy izzóval? Ezt könnyen beállíthatja a szűrőben.

Maximális teljesítmény

Nagy teljesítményű lámpára van szüksége? A szűrő segítségével „Maximális teljesítmény“ kiválaszthatja a megfelelő darabot. Az értékek Watt-ban(W) vannak megadva, a fényforrás maximális teljesítményét jelzi (izzó).

Védettség

Egyéb márkák
IP20 (19)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Szín

Egyéb márkák
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Feszültség

Egyéb márkák
230V (19)

Helység

Egyéb márkák
Konyha (11)
Mosószoba (14)

Anyag

Egyéb márkák
fém (12)
műanyag (16)
üveg (2)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Stílus

Egyéb márkák
Design (12)
Modern (10)

Gyártó

Ajánljuk
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót). Tapasztalataink szerint ajánlunk Önnek néhányat.
Fénycsöves lámpák és fénycsöves függesztékek
 
A konyhaasztal felett nem csak egy csillár lehet. Modern változat a fénycsöves lámpa felfüggesztett kivitelben. Választhatunk különböző színekból és formákból. Jelenleg nagyon közedveltek a LED- fénycsövek,  amelyek főként az irodákban használatosak. Kevés energiát fogyasztanak és emellett nagy teljesítményűek.
 
Ha  otthon  alacsony mennyezete van, akkor az Ön számára megfelelőek a  felületre szerelhető fénycsövek ,amelyeket kedvező áron megvásárolhat. Továbba gyakran használnak mostanában fénycsöves megvilágítást a konyhapultok felett. Mindmelett a konyhákban egyre gyakrabban fordulnak elő a függesztett fénycsöves lámpák. Általában a bárpultok, vagy étketzőasztalok fölött érdemes elhelyezni.

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.