Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Milyen LED szalagot válasszunk a konyhába?

Konyhai megvilágítás
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

A konyha az egyik legfontosabb helyisége otthonunknak. Jól és megfelelően irányított megvilágítással konyhánkból egy izgalmas környezetet varázsolhatunk.

A világítótestek széles skálájából válogathatunk a különböző stílusok és formák közt, igazodva konyhánk dizájnjához legyen az akár modern, vagy klasszikus kialakítású. A mai trendeknek megfelelően, gyakran a konyhák egy térbe kerülnek kialakításra a nappalival és ebből adódóan a konyha meghatározó szerepet tölt be a család mindennapi életében. A hosszú beszélgetések és találkozók szinterévé válik. Épp ezért a LED (diódás) megvilágítás a legjobb választás lehet egy ilyen konyhatérbe. Ezek igencsak energiatakarékos és hosszú élettartamú fényforrások. A LED szalagok segítségével könnyedén megvilágíthatjuk konyhánk minden sarkát, hiszen nagyon flexibilisek, illetve könnyen elhelyezhetőek bárhová.
 
LED pásek

A konyhába tökéletesen illik a LED szalag

A LED szalagokat könnyedén felszerelhetjük a konyhapultunk egész hosszán, az üvegezett szekrényeinkbe vagy akár sötétebb fiókjainkba is úgy, hogy tökéletesen átláthatóak legyenek a dolgaink ezeken a helyeken. A diódás LED szalagok egyenletes megvilágítást biztosítanak konyhapultunk felett, ami elengedhetetlen a jó munkavégzéshez. Megfelelő és effektív megvilágítás létrehozásában, fontos szerepet játszik a helyes típusú LED szalag kiválasztása. Előnyös, ha elsősorban a konyhánk stílusa szerint választjuk ki a megfelelőt, de nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a tökéletes megvilágítás érdekében a hideg fehér fényű LED szalagot válasszuk, minél nagyobb értékű színhőmérséklettel. A rusztikus, régies kialakítású konyhába viszont kellemesebb hangulatot áraszt egy meleg fehér fényű szalag. Kiegészítő fényként alkalmazhatunk RGB LED szalagot, aminek segítségével szinessé varázsolhatjuk konyhánkat.
 
A következő fontos és meghatározó kritérium a megfelelő szalag kiválasztásnál a teljesítmény, illetve a fényerő. Szekrények, sarkak, fiókok megvilágítására tökéletesen elegendőek a 4,8 W/méter teljesítményűek. A konyhapult megvilágítására ez nem lenne elegendő teljesítmény, ide mindenképp előnyös, ha legalább 9,6 W/m szalagot alkalmazunk. Nagyobb teljesítményű szalagoknál, mint például (12W/m) elengedhetetlen a hűtés. Ezt egy alumínium profil segítségével érhetjük el, amire rögzítjük a szalagot és ezzel együtt szereljük fel a megfelelő helyre. A végtelen lehetőségeknek köszönhetően a LED szalagokkal saját ízlésünk szerint alakíthatjuk ki konyhánk hangulatát, ezzel egyedivé formálva azt.
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Egyéb kategória kérdések

Hogyan válasszunk reflektort? Kültér
Hogyan világítsuk meg a pergolát? Kültér
Hogyan válasszunk taposólámpát? Garázs és pince
Hogyan használjuk a színhőmérsékletet? Lehet, hogy érdekli Önt
Hogyan válasszunk fénycsövet? Garázs és pince

Copyright © 1994 - 2023 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i