Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Étkező megvilágítása,avagy jó étvagyat biztosítani egy jó lámpa kiválasztásával

Konyhai megvilágítás
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

A tény hogy milyen színre fessük a konyhát vagy az étkezőt persze hallotunk róla és,hogy hogyan játszunk a színekkel. Azonban még egy lámpatest is fokozhatja az élvezeteket.

Élvezze a megfelelő világítást

A konyha olyan hely, ahol minden nap a család összejön és össze ül. Akár szabad napokon vagy munka után, akár iskolában itt is enni kell. A jó ételhez és jó étvágyhoz egy jó lámpa is szükséges. Az étkezőasztal fölötti világítást óvatosan kell kiválasztani. Meg kell felelnie mint világításnak és ugyanakkor dekorelem is egyben.
 
Nem jó ötlet az éles-erős izzók kiválasztására az étkezőasztal körül. A legalkalmasabbak ebben az esetben a meleg fehér fényű izzók. Ez a helységet kellő képpen világítja meg. Ugyanakkor kellemesebbé és teljesebbé teszi a teljes benyomást. A konyhai lámpákból igazán nagyon sokfélét kínálunk Önöknek. Nehagyja magát elcsábítani sok stílusban. Ne engedje, hogy minden lámpa más színű és más stíluso legyen a konyhában. Az étkezőasztal felett talán a legjobban a csillárok mutatnak. A különböző lámpatestek különböző ízeket idézhetnek elő, és az étel és az ital élvezetét összességében növeli.
 null
A kristálycsillár tökéletesen díszíti és fokozza a helység szépségét. A legfontosabb azonban, hogy tökéletesen megvilágítsa az étkezőt.A lámpának nem szabad túl közel lennie az étkezőasztalhoz, hogy ne vakítson. A tólzott erős fénytől sajnos a fejünk is megfájdulhat. Egy jó lámpáná nagyon kellemes egy jó pohár bor vagy a délutáni kávé.
null 

Az asztal formájához megfelelő lámpa

Fontos, hogy a világítótestet az asztal formájához megfelelően válasszák ki. Például a kerek vagy ovális asztalhoz – legyen az nagy vagy kicsi - a gömbölyü formájú lámpa fog illeni. Így alkot majd egységes egészet és az asztal a lámpával pompásan kiegészítik egymást.
null
 
Ellenkezőleg, ha szögletes az asztal, leginkább a függesztékeket ajánljuk, amelyek akár több zsinóron is csünghetnek. 
null 
 
A lámpák számát illetően fontos, hogy milyen nagy méretű asztaluk van. A nagyobb asztalok esetében egy lámpa kevésnek bizonyulhat. Jobb, ha ilyenkor több fényforrást tartalmazó lámpát használnak. Ami a lámpa búrak számát illeti, általában érvényes, hogy a legmegfelelőbb páratlan számú lámpabúrával ellátott lámpát választani. De természetesen ez nem szabály.
 
Fordított esetben , ha csak kétszemélyes a háztartásuk és kis étkezőasztaluk van, elég lesz egy egy égővel ellátott függeszték. Megfelelően megvilágítja majd az asztalt és nyugalomban, kényelmesen fogyaszthatják el az ételt. A lámpát legjobb az asztal közepe fölött elhelyezni, így lesz esztétikus és ígyalkot majd egységes egészet.
               null                    
 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Egyéb kategória kérdések

Hogyan válassuk meg a fényforrás színét? Fényforrások
Biztonsági zónák a fürdőszobában Fürdőszbai lámpák
A világítótestek foglalatai Fényforrások
Fényáram és a fény intenzitása Fényforrások
Hogyan válasszunk konyhai csillárt? Konyhai megvilágítás

Copyright © 1994 - 2023 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i