Raktáron több mint 560 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Profi lámpák

 • Funkciók
 • Foglalat
 • Védettség
 • Szín
 • Izzók száma
 • Maximális teljesítmény
 • Feszültség
 • Anyag
 • Helység
 • Stílus
 • Gyártó
 • Elérhetőség

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Foglalat

Egyéb márkák
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

Védettség

Egyéb márkák
IP20 (7)
IP65 (4)
IP66 (20)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.

Szín

Egyéb márkák
fehér (11)
fekete (6)
szürke (19)
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Izzók száma

Egyéb márkák
1 (31)
Válassza ki a lámpatestet a megfelelő számú izzóval. Szeretne egy többágú csillárt? Esetleg egy asztali lámpát egy izzóval? Ezt könnyen beállíthatja a szűrőben.

Maximális teljesítmény

Nagy teljesítményű lámpára van szüksége? A szűrő segítségével „Maximális teljesítmény“ kiválaszthatja a megfelelő darabot. Az értékek Watt-ban(W) vannak megadva, a fényforrás maximális teljesítményét jelzi (izzó).

Feszültség

Egyéb márkák
230V (31)

Anyag

Egyéb márkák
fém (15)
műanyag (20)
üveg (7)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Helység

Egyéb márkák

Stílus

Egyéb márkák
Klasszikus (10)
Modern (21)

Gyártó

Ajánljuk
Greenlux (31)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót). Tapasztalataink szerint ajánlunk Önnek néhányat.
A Profi lámpatestek kategóriájában professzionális használatra választottuk ki a lámpákat, különösen kereskedelmi, technikai és ipari célokra. A professzionális lámpatestek kiválasztása rengeteg megfelelő fényt biztosít minden olyan területre, ahol magas színvonalú megvilágításra van szüksége az Ön vállalkozásában.
 
Beltéri és kültéri világítótestek ötéves garanciával rendelkeznek. Az IP védettség szintén fontos paraméter a professzionális fények kiválasztásakor. Az IP érték jelzi, a lámpatest védettségét por és víz ellen, a professzinális lámpákhoz IP44-es vagy magasabb védettséggel ajánljuk .
 

Copyright © 1992 – 2018 Donoci Kft.