A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Philips HUE - intelligens megvilágítás

Nemazat

Termék azonnali szállításraA terméket 14 napon belül visszaküldheti

  • Típus
  • Szín
  • Anyag
  • Foglalat
  • Izzók száma
  • Maximális teljesítmény
  • Védettség
  • Funkciók
  • Gyártó
  • Elérhetőség

Típus

Egyéb márkák
A típus meghatározza, kategorizálja a lámpákat. Ön pontosan kiválaszthatja a megfelelő lámpát, amire éppen szüksége van.

Szín

Egyéb márkák
fehér (37)
fekete (14)
színes (1)
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Anyag

Egyéb márkák
fa (1)
fém (34)
műanyag (22)
üveg (6)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Foglalat

Egyéb márkák
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

Izzók száma

Válassza ki a lámpatestet a megfelelő számú izzóval. Szeretne egy többágú csillárt? Esetleg egy asztali lámpát egy izzóval? Ezt könnyen beállíthatja a szűrőben.

Maximális teljesítmény

Nagy teljesítményű lámpára van szüksége? A szűrő segítségével „Maximális teljesítmény“ kiválszthatja a megfelelő darabot. A megadott értékek Watt-ban (W) vannak megadva, a fényforrás maximális teljesítményét jelzi (izzó).

Védettség

Egyéb márkák
IP20 (47)
IP21 (2)
IP42 (1)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Gyártó

Ajánljuk
Philips (57)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót) Tapasztalataink szerint.ajánlunk Önnek egy pár kiválasztott darabot.
Philips HUE - Intelligens megvilágítás
 
Működtesse megvilágítását távolról!
 
 
Hue TAP
 
A Hue TAP-nak köszönhetően egy kapcsolóval működtetheti az összes lámpáját. Mindamellett a Hue TAP hordozható.

Felakaszthatjuk a falra, vagy elhelyezhetjük a megfelelő helyre és magunknál is tarthatjuk. A Hue TAP egy forradalmi megvilágítás az Ön otthonában..

Működtesse világítását bárhonnan. Philips
Hue természetese fehér fényt biztosít, amelyet telefonjáról is működtethet.

Az otthon tartózkodás színlelése

Ha késő éjszakáig dolgozik, könnyedén ki - és bekapcsolhatja világítását. Ezzel azt színlelheti, mintha otthon tartózkodna. Az Ön egyedei Philips Hue világítás rendszerét egyszerűen, vezeték nélkül otthona bármely pontjáról irányíthatja.
Tökéletes fényerőszabályozás.
Philips Hue egy természetes meleg fehér fényt biztosít Önnek széleskörű felhasználhatósággal. A fény színét tetszőlegesen módosíthatja, amilyenre csak szeretné.
 
A fény, mint ébresztő
 
Az időzítő funkció lehetővé teszi a fény fokozatos bekapcsolásának beállítását. Így a HUE alkamas ébresztőként is működni.
 
Mindig aktuális
 
A Philips HUE energiatakarékos, biztonságos és megbízható  ZigBee technológián alapul, amely vezérli a világítást.
A Philips Hue hídhoz akár 50 izzót illetve világítótestet kapcsolhatunk. Kezdje bátran használni egy tetszőleges alapkészlet megvásárlásával a Philips Hue termékeket.
 
 

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu