Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

A vállalat története

A cégről

Tamás

A világítástechnikai piacon Donoci, Kft. 1991 óta működik. Azóta Európa egyik legnagyobb online forgalmazójává váltunk a világítástechnika terén. Fő célunk azonban továbbra is az Ön - Ügyfeleink elégedettsége.

A jelenlegi Donoci, Kft. történetét még az 1991-es évben elkezdtük írni, amikor is megfogalmazódott azaz ötlet, hogy alapítsunk egy vállalkozást, amely kereskedelemmel - akkoriban még kerámia, üveg és porcelán - foglalkozik a Jiří Mánek e.v. keretein belül.
 
A vállalkozás az 1996-os évben kezdett el foglalkozni lámpakereskedelemmel. 
 
A 2003-as évtől egyre nagyobb méreteket öltött a lámpakereskedelmi üzletágunk - nagyáruházak beszállítójává váltunk egész Csehország szerte.
  
Az előző évek tapasztalatai alapján a 2014-es évben megalakult az első magyarországi webáruházunk, és így lehetővé tettük a termékek megvásárlását végfelhasználók számára is. 
 
A 2017-es évben változás történt, a Jiří Mánek egyéni vállalkozásból Donoci, Kft. lett, és a vállaklozás fő tevékenységévé a webáruházak üzemeltetése vált.
 
A 2018-as évben megalakítottuk saját lámpa márkánkat - BRILAGI néven. Ebben az évben lettünk a nemzetközi Amazon portál részese is. 
 
Online kereskedelmi tevékenységünk folyamatosan bővült Európa-szerte, és ma már 27 országban - Csehország, Szlovákia, Magyarország, Lengyelország, Németország, Románia, Ausztria, Olaszország, Egyesült Királyság, Franciaország, Spanyolország, Szlovénia, Horvátország, Belgium, Bulgária, Hollandia, Lettország, Litvánia, Észtország, Dánia, Portugália, Ukrajna, Finnország, Svédország, Svájc, Oroszország és Görögország. - vagyunk jelen.
 
A három oszlopon álló családi vállalkozás tagjai idősebb Jiří Mánek - az alapító és két fia valamint társtulajdonosa, a társaság és marketing fejlesztését irányító Lukáš Mánek és ifjabb Jiří Mánek, aki informatikai igazgató. Vállalatunk Európa legnagyobb online kereskedései közé tartozik.
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i