0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15.30)
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyen szállításhoz hiányzik 10 000 Ft
Kategóriák

A vállalat története

Tamás

A világítástechnikai piacon Donoci , Kft. 1991 óta működik. Azóta Európa egyik legnagyobb online világítástechnikai termékek forgalmazójává váltunk. Fő célunk azonban továbbra is az Ön - Ügyfeleink elégedettsége.

A jelenlegi Donoci, Kft. történetét még az 1991-es évben elkezdtük írni, amikor is megfogalmazódott azaz ötlet, hogy alapítsunk egy vállalkozást, amely kereskedelemmel - akkoriban még kerámia, üveg és porcelán - foglalkozik a Jiří Mánek e.v. belül.
 
A vállalkozás az 1996-os évben kezdett el foglalkozni lámpakereskedéssel.  
 
A 2003-as évtől már nagy mértékben kezdtünk el foglalkozni lámpakereskedéssel - nagy áruházaknak egész Csehország szerte elkezdtünk szállítani.
  
Az előző évek tapasztalatai alapján a 2014-es évben megalakult az első magyarországi webáruházunk, és így lehetővé tettük a termékek megvásárlását végfelhasználók számára is. 
 
A 2017-es évben változás történt, a Jiří Mánek egyéni vállalkozásból Donoci, Kft. lett és a vállalkozás fő tevékenysége webáruházak üzemeltetése lett.  
 
A 2018-as évben megalakítottuk saját lámpa márkánkat - BRILAGI néven. Ebben az évben lettünk a nemzetközi Amazon portál részese is. 
 
Folyamatosan bővítettük on-line kereskedésünket Európa több országában - ma már 13 országban vagyunk jelen - pontosabban Csehország, Szlovákia, Magyarország, Lengyelország, Németország, Románia, Ausztria, Olaszország, Nagy-Britania, Franciaország, Spanoyolország, Szlovénia és Horvátorszhág. Vállalatunk Európa egyik legnagyobb on-line kereskedései közé tartozik. 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2019 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva.