0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

A vállalat története

Tamás

A világítástechnikai piacon Donoci, Kft. 1991 óta működik. Azóta Európa egyik legnagyobb online forgalmazójává váltunk a világítástechnika terén. Fő célunk azonban továbbra is az Ön - Ügyfeleink elégedettsége.

A jelenlegi Donoci, Kft. történetét még az 1991-es évben elkezdtük írni, amikor is megfogalmazódott azaz ötlet, hogy alapítsunk egy vállalkozást, amely kereskedelemmel - akkoriban még kerámia, üveg és porcelán - foglalkozik a Jiří Mánek e.v. keretein belül.
 
A vállalkozás az 1996-os évben kezdett el foglalkozni lámpakereskedelemmel. 
 
A 2003-as évtől egyre nagyobb méreteket öltött a lámpakereskedelmi üzletágunk - nagyáruházak beszállítójává váltunk egész Csehország szerte.
  
Az előző évek tapasztalatai alapján a 2014-es évben megalakult az első magyarországi webáruházunk, és így lehetővé tettük a termékek megvásárlását végfelhasználók számára is. 
 
A 2017-es évben változás történt, a Jiří Mánek egyéni vállalkozásból Donoci, Kft. lett, és a vállaklozás fő tevékenységévé a webáruházak üzemeltetése vált.
 
A 2018-as évben megalakítottuk saját lámpa márkánkat - BRILAGI néven. Ebben az évben lettünk a nemzetközi Amazon portál részese is. 
 
Online kereskedelmi tevékenységünk folyamatosan bővült Európa-szerte, és ma már 16 országban - Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Németország, Románia, Ausztria, Olaszország, Nagy-Britania, Franciaország, Spanoyolország, Szlovénia, Horvátország, Belgium, Bulgária és Hollandia - vagyunk jelen. Vállalatunk Európa legnagyobb online kereskedései közé tartozik.
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás