Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Irodai- és gamer székek

Vendor 9
  • Legkedveltebb
Következő legvásároltab

Kategória leírása

Irodai és gamer székek


Az irodai és gaming székek kategóriában biztosan megtalálja a megfelelőt. A székek a legjobb anyagokból készülnek, és kényelmes ülést biztosítanak néhány óra elteltével is. A székek felületét mikropórusok borítják a tökéletes szellőzés érdekében.


Szeretné felfrissíteni játék- vagy munkahelyi sarkát? Tekintse meg az RGB háttérvilágítású székeink kínálatát. Ezek a székek beépített LED RGB forrásokkal rendelkeznek, így távirányítóval beállíthatja a háttérvilágítás kívánt színét. A világítás töltése USB csatlakozón keresztül történik. Ezek a székek egy power bankhoz csatlakoztathatók, amely egy praktikus zsebben közvetlenül a széken tárolható. Weboldalunkon csak a power bankoknak szánt kategóriát is talál.Válasszon több változat közül.


A székek okos mechanizmusokkal vannak felszerelve, például pillangós emelő mechanizmusos gázemelővel. Ez a szék megfelelő magasságba állítására szolgál. A kartámaszok két síkban állíthatók, a strapabíró nylonból készült tömör kerekek pedig a szék kényelmes mozgatását szolgálják majd.

Copyright © 1994 - 2022 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i