Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

TöbbKevesebb

Fejhallgatók, mikrofonok és webkamerák

  • Legkedveltebb
Következő legvásároltabb

Alkategóriák: Fejhallgatók, Mikrofonok és Webkamerák - válasszon alkategóriát

Kategória leírása

Fejhallgatók


Egyre népszerűbbek a zenéhez, podcastokhoz vagy telefonhívásokhoz használható fejhallgatók, amelyekhez minden típusú fejhallgató széles választéka társul. Az elmúlt években a vezeték nélküli fejhallgatók az egyik legnépszerűbbek. A vezetékes modelleket felváltja a Bluetooth fejhallgató, és a fejhallgatók mellett népszerűek a plug-in fejhallgatók is. A legjobb zenei vagy játékélmény érdekében válasszon a fejre helyezhető fejhallgatók közül.


A fejhallgatók legalapvetőbb felosztása kialakításuk szerint készülhet, ami azt jelenti, hogy a fülben és a fejen tartanak-e, és hogy teljesen vagy csak részben fedik-e a fület.


A fülbe helyezhető fejhallgató ma a leggyakoribb fejhallgató-típus, amikor telefonról, táblagépről vagy laptopról hallgat zenét. Ezek kis fejhallgatók, amelyeket közvetlenül a fülbe helyeznek, vezetékkel vagy külön vezeték nélkül csatlakoztatva. A fejhallgatók és eszközök csatlakoztatását a Bluetooth funkció biztosítja. Ezeket a kis fejhallgatókat a következőkre osztjuk:


Fülhallgató – melynek neve a fülcimpába helyezett műanyag tok formáján alapul. A reprodukció minősége és kivitelezése alacsonyabb szintű, ára is ennek megfelelő.

Plug-in vagy in-ear fejhallgató – amelyek mélyebben vannak behelyezve a hallójáratba, és cserélhető szilikon füldugókkal vannak felszerelve. Felépítésüknek köszönhetően jobban csökkentik a környezeti zajt, így nincs szükség olyan hangos reprodukciókra, mint az említett kőstílusnál.


A vezeték nélküli fejhallgató a legjobb társ zenehallgatáshoz. Ez a fejhallgató nagyobb, így kicsit kevésbé praktikus (nem lehet zsebre tenni), de ezt a teljesítményükkel kárpótolják. Leggyakrabban az egyik kagylóba helyezték el az akkumulátort és méretüknél fogva hosszú, például 20 órát is meghaladó játékidőt tudnak elérni. Az egyik héjnak van egy vezérlője is, amely lehetővé teszi a dalok átugrását vagy a hangerő beállítását. Mivel a héj befedi az egész fület, a hallásélmény a legjobb. A héjak tökéletesen hangszigeteltek, így nem szükséges a legmagasabb hangerő-beállítás.


A nagyszerű játékélmény érdekében azt javasoljuk, hogy válasszon fejhallgatót. Önön múlik, hogy a kényelmet választja, és vezeték nélküli vagy vezetékes fejhallgatót vásárol. A vezetékes csatlakozás nagyon egyszerű, ma már csak egy USB-csatlakozó köti össze a fejhallgatót és a beépített mikrofont. Ha vezeték nélküli fejhallgatót vásárol, ellenőrizze, hogy eszköze támogatja-e ezt a típusú fejhallgatót, és csatlakoztassa őket Bluetooth-on

.


Teljesen vezeték nélküli fülhallgató vagy dugaszolható fejhallgató?

Jelenleg a legnépszerűbb fejhallgatótípus. Ez két különálló, fülbe helyezhető fejhallgató, amelyek nincsenek kábellel összekötve egymással. Kis méretüknek és kis súlyuknak köszönhetően olyan akkumulátorokkal vannak felszerelve, amelyek kapacitása akár több órán át is zenét szolgáltat. Az ilyen típusú játékidő meghosszabbítását egy speciális újratölthető tok éri el, amely saját akkumulátorral rendelkezik, amelyről tokban tárolva töltődik a fülhallgató. Nincs más dolga, mint otthon feltölteni a fülhallgató tokot, majd használhatja is. A fülhallgató a tokba helyezve automatikusan töltődik.


Végül, de nem utolsósorban a sportolók is válogatnak az e-shopunkban. A sportfejhallgatók fontos paramétere a védelem mértéke, aminek olyan szinten kell lennie, hogy a fejhallgatót ne sértse meg az eső. A futók értékelni fogják az áramló levegő zajának megszüntetését is. A legfontosabb a fejhallgató kialakítása, ami megakadályozza, hogy a fejhallgató véletlenül kiessen a fülből.
Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i