Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

LED modulok

  • Foglalat
  • A forrás teljesítménye
  • Színhőmérséklet
  • A teljes fényáram
  • Feszültség
  • Funkciók
  • Típus
  • Gyártó
  • Elérhetőség

Foglalat

Egyéb márkák
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

A forrás teljesítménye

Válassza ki az Önnek megfelelő teljesítményű fényforrást. Választhat a legtakarékosabbtól egészen a legnagyobb teljesítményűig. A megadott értékek Watt-ban ( W ) vannak feltüntetve.

Színhőmérséklet

Ez az érték megadja Kelvinben az adott fényforrás színhőmérsékletét. Válassza ki a megfelelő színű fényforrást, amely Önnek a legmegfelelőbb.
 
A megadott értékek Kelvin-ben ( K ) vannak feltüntetve..
 
 

A teljes fényáram

Válassza ki az izzót a fényerejük szerint. Kinálatunkban széles választákban megtalálja a különböző fényerejű izzókat. A megadott értékek Lumen-ben ( lm ) vannak feltüntetve.

Feszültség

Egyéb márkák
230V (19)

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Típus

Egyéb márkák
LED modul (22)
A típus meghatározza, kategorizálja a lámpákat. Ön pontosan kiválaszthatja a megfelelő lámpát, amire éppen szüksége van.

Gyártó

Ajánljuk
Greenlux (8)
Rabalux (3)
Top Light (5)
Egyéb márkák
Emithor (3)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót). Tapasztalataink szerint ajánlunk Önnek néhányat.

Cím

A termékkatalógus megjelenítése.

Hogy cseréljük ki az izzót?

14.5.2018 Magazin

Ha izzócseréről beszélünk, sokan azt gondolják ez egy egyszerű feladat, de nem minden esetben. Vannak bizonyos helyzetek, amikor ez nem is olyan egyszerű.

teljes cikk
LED modulok a mennyezeti lámpákba
 
A LED modulok a mennyezeti lámpák tartozékai és a régebbi lámpák kiválló cseredarabjai föleg a reklámtáblák megvilágításánál, nagymérető reklámoknál, világító feliratoknál. Az RGB LED moduloknak köszönhetően, izgalmas fényeffektusokat, színeket hozhatunk létre. A minőségi LED modulok a LED lámpákba folyamatos üzemeltetésre vannak kialakítva. A LED modulokat felhasználhatjuk a leendő led megvilágításunk kialakításákor.
 
LED modulok a reklámfelületekhez 
 
A reklámfelületekhez használható LED modulok nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkeznek. Nagy előnyük a gazdaságos üzemeltetés a LED technológiának köszönhetően és a gyors felszerelés. A LED modulokat mágnes segítségével rögzíthetjük.
 
Az egyszínű modulokon kívül kínálatunkban megtalálhatóak a színes RGB LED csippel rendelkezők is.  Ezeknek nagy vetítési szögük van, hogy a fény minnél nagyobb szögben és nagyobb felületen látható legyen. Ennek köszönhetően nem szükséges közvetlen egymás mellé helyezni az LED egységeket. A LED modult tartalmazó lámpák nagy teljesítményűek és gazdaságos megoldást jelentenek a beltér megvilágításához. Kellő mértékben víz és porállóak, így a kültéri világításhoz is használhatjuk.
 
Elegendő kiválasztani a megfelelőt. 
 

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.