Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Érzékelő

  • Foglalat
  • Szín
  • Védettség
  • Funkciók
  • Feszültség
  • Maximális teljesítmény
  • Anyag
  • Típus
  • Gyártó
  • Elérhetőség

Foglalat

Egyéb márkák
R7s (2)
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

Szín

Egyéb márkák
antracit (3)
fehér (182)
fekete (34)
színes (1)
szürke (4)
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Védettség

Egyéb márkák
IP20 (102)
IP20/44 (1)
IP42 (1)
IP44 (32)
IP54 (94)
IP55 (1)
IP65 (2)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Feszültség

Maximális teljesítmény

Egyéb márkák
1200W (1)
Nagy teljesítményű lámpára van szüksége? A szűrő segítségével „Maximális teljesítmény“ kiválaszthatja a megfelelő darabot. Az értékek Watt-ban(W) vannak megadva, a fényforrás maximális teljesítményét jelzi (izzó).

Anyag

Egyéb márkák
fém (2)
műanyag (241)
üveg (2)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Típus

Egyéb márkák
A típus meghatározza, kategorizálja a lámpákat. Ön pontosan kiválaszthatja a megfelelő lámpát, amire éppen szüksége van.

Gyártó

Ajánljuk
Eglo (13)
Greenlux (9)
Philips (4)
Steinel (180)
Egyéb márkák
Panlux (8)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót). Tapasztalataink szerint ajánlunk Önnek néhányat.
Mozgásérzékelők
 
Az otthonunk bejáratánál előnyős felszerelni egy mozgásérzékelős lámpát. A lámpa mozgásérzékelővel rendelkezik, tehát egy bizonyos távolságból automatikusan bekpcsol. Lényegesen kényelmesebb, ha a lámpa a mozgásérzékelőnek köszönhetően bekapcsol az esti órákban, így könnyen megtaláljuk a kulcsainkat,  vagy nem esünk el a letakarítatlan lépcsőkön. A családi házak tulajdonosai ezen felül biztosan értékelik, ha a mozgásérzékelők bekapcsolják a lámpát nem várt látogató esetén.
 
Mozgásérzékelős lámpát webáruházunkban megtalálja különböző dizájnal éskülönböző hatótávolságokkal.
 
 A szerelési anyagok kategóriában, ahol a mozgásérzékelők megtalálhatók, szintén megvásárolhatja a konnektorokat, fűtött szőnyegeket, füstjelzőket és hosszabbító kábeleket.

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.