Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

TöbbKevesebb

Irodai lámpák

  • Legkedveltebb
  • Heti akciók
  • Legnézettebb
Következő legvásároltabb

Kategória leírása

Lámpák az irodába


Az emberek sok időt töltenek irodákban és a dolgozószobákban, ezért nemcsak kényelmes fotel vagy szék, hanem minőségi irodai lámpa is szükséges. Az irodai lámpák a munkaterület funkcionális és eredeti designú kiegészítői közé tartoznak, ami a jó teljesítmény egyik előfeltétele.


irodai világításként fénycsöves mennyezeti lámpát, függesztett kivitelű fénycsöveket vagy LED lámpatestet javasolunk. Ha számítógépen dolgozik, akkor parabolarácsos fénycsövek a legalkalmasabbak, amelyek megakadályozzák a monitorok fényvisszaverődését.


Nagyon használt irodai világítás kiegészítők az irodai asztali lámpák, amelyek a világítás alapját képzik az asztalon, úgymint az otthoni irodában, dolgozószobában vagy a vállalati irodában. A legjobb, ha rugalmas csuklós karral rendelkezik, így könnyedén megváltoztathatja a fény irányát és intenzitását. Mivel az irodai lámpák érdekes módon is kialakíthatók, az asztali lámpák nemcsak klasszikus fekete-fehér színben kaphatók, hanem divatos lila, piros, zöld vagy sárga színben is.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i