Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Háztartási kapcsolók

  • Szín
  • Védettség
  • Funkciók
  • Feszültség
  • Anyag
  • Típus
  • Gyártó
  • Elérhetőség

Szín

Egyéb márkák
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Védettség

Egyéb márkák
IP20 (51)
IP54 (1)
IP55 (1)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Feszültség

Anyag

Egyéb márkák
fém (11)
műanyag (94)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Típus

Egyéb márkák
A típus meghatározza, kategorizálja a lámpákat. Ön pontosan kiválaszthatja a megfelelő lámpát, amire éppen szüksége van.

Gyártó

Ajánljuk
Philips (1)
Egyéb márkák
Legrand (50)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót). Tapasztalataink szerint ajánlunk Önnek néhányat.
Főkapcsolók világításhoz
 
Kapcsolók
 
Minden világítás elengedhetetlen része a kapcsoló. Az alap kivitelezésű kapcsolóval be-és kikapcsolhatjuk a világítást. Ha a kapcsoló rendelkezik szabályzóval, abban az esetben változtathatjuk a fény intenzitását. Hasonló funkcióval rendelkeznek a forgatható kpacsolók, amelyek a retro kapcsolók közt találhatóak.  
 
Vezeték nélküli kapcsoló 
 
A vezeték nélküli kapcsoló modernebb verziója a klasszikus kapcsolónak. Nagy előnyük, hogy nincs szükségünk vezetékekre. Ezek közé a luxus kapcsolók közé sorolhatjuk az érintőkapcsolókat. Ahogy a megnevezése is elárulja érintéssel vezérelhető. Az elehelyezésük leggyakrabban a falon közvetlen az ajtó mellett történik. A lépcsőház kapcsolóit a lépcső kezdetén és a felső szinten a lépcsők végén találjuk, amelyekkel a lépcsőmegvilágítókat működtetjük.
 
Kapcsolók bekötése 
 
Legyen az bármilyen típusú kapcsoló, nem ajánljuk elvégezni a bekötésüket saját kezűleg. A főkapcsoló szerelést  minden esetben egy képzett villanyszerelő jelenlétében végezzék el, de a legjobb, ha az egész folyamatot rá bízzuk. A kapcsoló felszerelése elektrotechnikai tudást igényel. Így elekrülheti az esetleges meghibásodásokat, zárlatot és az esetleges tüzet. 

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.