Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

TöbbKevesebb

LED izzók

Kategorie LED žárovky
  • Legkedveltebb
  • Heti akciók
  • Legnézettebb
Következő legvásároltab

Kategória leírása

LED-es izzók az energiatakarékos életmódért


A LED-es izzók egyre inkább helyettesítik a hagyományos fényforrásokat az energiatakarékosságának, valamint az egyre nagyobb teljesítményének és a jó minőségének köszönhetően. LED-es izzók a jövő fényforrásai, a modern lakások mindennapos használati elemei.


A hagyományos fényforrások LED izzókra való kicserélésének számos előnye van. Az ipari LED lámpa 6x több fényt ad azonos energiaterhelés mellett és élettartama elérheti akár az 50.000 órát. Különböző izzóminták, színváltozatok és foglalat típusok, a környezeti hatásoknak való ellenállás, az intenzitás szabályozásának lehetősége, szinte semmi felmelegedés üzemelés közben, nincs ultraibolya és infravörös sugárzás, ütésállóság, mind-mind a LED-es izzók előnyeinek táborát erősítik.


Készletünk a fürdőszobai lámpáktól kezdve egészen a kültéri világításig minden helyiséget lefed. Beépíthető LED lámpáink, süllyesztett LED lámpáink vagy LED spot lámpáink pontosan azt a részletet világítják meg, amelyre Ön szívesen hangsúlyt fektetne. A hangulat fokozása érdekében távirányítós LED mennyezeti lámpákat vagy LED vintage izzókat javasolunk. Válassza ki a legelőnyösebb LED izzókat, amelyekkel végül felcseréli a hagyományos izzóit. Az ár már tartalmazza az újrahasznosítási díjat.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i