Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Hogyan világítsuk meg a gyerekszobát?

Gyerekszoba megvilágítása
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

Szivesen megvilágítana gyermeke szobáját úgy, hogy azzal még örömet is szerezzen neki? Válasszon megvilágítást különféle gyermek motívumokkal és így teljesíti mindkettőt.

Amennyiben a nappalijuk, a konyhájuk vagy a hálószobájuk stílusosan van megvilágítva, minden jól kiegészíti egymást, jól megválasztották a központi megvilágítást és a lámpákat, a gyerekszobát illetően elengedhetik a fantáziájukat. Olyan gyermekeknek való megvilágítást választhatnak, amely elsősorban a csöppségeknek szerez örömet.
 
 
 

A kedvelt  JÉGVARÁZS

Nagyon sok kislányt elbüvölt a Jégvarázs kedvelt meséje. Mindezeket tudván, kinálatunk gyermek lámpák terén ezeket is tartalmazzák az  ebből a rajzfilmből való motívumokkal és figuárkkal. Ha gyermeküknek a Jégvarázs a kedvence, ebben a stílusban rendezheti be az egész gyerekszobát. A fő megvilágításnak természetesen nem szabad hiányoznia. Ezt a funkciót töltheti be a JÉGVARÁZS /FROZEN/ csillár, amelyen megtalálható a rajzfilm jónéhány alakja. Az asztalra természetesen egy kis lámpa illik. És a kis kíváncsiskodók részére itt a LED gyermek zseblámpa projektor.
 

DISNEY CARS VAGY PLANES a kis autók és repülőgépek kedvelőinek

A fiúk számára egy egész sor DISNEY CARS vagy PLANES rajzfilmsorozat figurájával díszített világítótest található a készletünkben. A fiúk többsége szereti az autókat és a repülőgépeket. Az ezekkel díszített lámpák minden bizonnyal örömet szereznek majd nekik. Még akkor is, ha nem pontosan ezekért a mesékért rajonganak annyira. Van néhány olyan típusú lámpa, amelyek elhelyezésével a fiuk úgy fogja magát érezni a szobájában, mintha a filmvásznon lenne.
 
 
                  

Valamit a kis szuperhősöknek is

Gyermekeik IRONMAN, HULL, SPIDERMAN vagy más képregény szuperhőseinek képzelik magukat? Nekik is örömet szerezhetnek. Ha az apróságok ezeknek a hősöknek a szerepébe szeretnének bújni, megörülnek az ilyen motívumokkal díszített lámpáknak. Örömükben ugrálnak majd, ha ilyen figurákkal díszített világítótesteket vesznek nekik. Nem kell majd estig várniuk, mint pl. a pizsama esetében, amit csak este vehet majd magára. A lámpa egész nap a szemük előtt lehet és el is aludhatnak majd mellette. 
 
                  

Univerzális lámpák játékos motívumokkal

 Ha a fent említett figurák közül egyik sem nyerte el kislánya vagy kisfia tetszését, megörvendeztethetik egyéb más mintájú vagy különböző színü lámpákkal is. A kislányokat elbüvölik majd a hercegnős lámpák vagy pedig a motívum nélkuli rózsaszín lámpák, a fiúkat pedig a különféle kék színü lámpák. Biztosan tetszenek majd nekik a baglyos vagy más kis állatokat ábrázoló lámpák is, hiszen ezeket mindnyájan szeretik. 
    
 
Nem ezek az egyedüli motívumok azonban, amelyekkel feldíszíthetik a gyerekszobát. Ha megnézik gyereklámpa kínálatunkat, amelyben a gyerekszobába való lámpák közül válogathatnak, bizonyára találnak olyat, amely tetszeni fog kis csemetéiknek.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Egyéb kategória kérdések

Hogyan válassuk meg a fényforrás színét? Fényforrások
Biztonsági zónák a fürdőszobában Fürdőszbai lámpák
A világítótestek foglalatai Fényforrások
Fényáram és a fény intenzitása Fényforrások
Hogyan válasszunk konyhai csillárt? Konyhai megvilágítás

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i