Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák
Doprava zdarma kategorie HU

Megvilágítók, fénycsövek

 • Foglalat
 • Izzók száma
 • Maximális teljesítmény
 • Védettség
 • Funkciók
 • Szín
 • Feszültség
 • Helység
 • Anyag
 • Stílus
 • Gyártó
 • Elérhetőség

Foglalat

Egyéb márkák
E14 (1)
G13 (94)
G23 (2)
G4 (2)
G5 (104)
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

Izzók száma

Válassza ki a lámpatestet a megfelelő számú izzóval. Szeretne egy többágú csillárt? Esetleg egy asztali lámpát egy izzóval? Ezt könnyen beállíthatja a szűrőben.

Maximális teljesítmény

Nagy teljesítményű lámpára van szüksége? A szűrő segítségével „Maximális teljesítmény“ kiválaszthatja a megfelelő darabot. Az értékek Watt-ban(W) vannak megadva, a fényforrás maximális teljesítményét jelzi (izzó).

Védettség

Egyéb márkák
IP20 (338)
IP40 (3)
IP42 (1)
IP44 (11)
IP65 (51)
IP66 (36)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Szín

Egyéb márkák
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Feszültség

Helység

Egyéb márkák

Anyag

Egyéb márkák
fém (204)
műanyag (366)
üveg (29)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Stílus

Egyéb márkák
Design (12)
Klasszikus (276)
Modern (161)
Rusztikus (1)

Gyártó

Ajánljuk
Eglo (31)
Globo (8)
Greenlux (50)
Lucide (8)
Luxera (6)
Nedes (14)
Osram (11)
Paulmann (6)
Philips (28)
Prezent (40)
Rabalux (37)
Steinel (1)
Top Light (53)
Egyéb márkák
Emithor (5)
Fulgur (16)
Grundig (1)
Narva (28)
Panlux (5)
Sandria (4)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót). Tapasztalataink szerint ajánlunk Önnek néhányat.
Fénycsöves lámpák és világítótestek 
 
Tudja, hogy milyen típusú lámpákat talál a magyar háztartások többségében és leggyakrabban a konyhapult felett?  
Ha azt felelik, hogy a leggyakrabban fénycsöves lámpákat használnak a konyhapult felett, akkor igazuk van. A fénycsövek sokkal hatékonyabb alternatívái a hagyományos izzóknak. Az klasszikus izzó több hőt sugároz és az energiafogyasztásuk is magasabb, így egyre inkább felváltjuk a hatékonyabb fénycsövekkel
És ha szeretne haladni a korral, akkor szerezzen be egy LED fénycsöves lámpát, ahol a fénycső ngy fényerőt biztősít, mégis energiáttakarít meg. A fénycsöveket különböz színhőmérsékletekben és méretben gyártják. 
 
A fénycsöves lámpák elérhetők mennyezetre szerelhető kivitelezésben is, az ún. függesztékes fénycsöves világítótestek. Alklamasak konyha asztal, vagy bárpultok megvilágítására. Modern stílust képviselnek a fénycsöves világítótestek és feltűnő dizájnt.

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.