Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Hálozati és kábeldobos hosszabbítók, elosztók

  • Szín
  • Védettség
  • Funkciók
  • Feszültség
  • Anyag
  • Típus
  • Gyártó
  • Elérhetőség

Szín

Egyéb márkák
fehér (50)
fekete (17)
kék (1)
sárga (1)
zöld (1)
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Védettség

Egyéb márkák
IP20 (6)
IP40 (1)
IP44 (9)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Feszültség

Anyag

Egyéb márkák
fém (3)
gumi (37)
műanyag (63)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Típus

Egyéb márkák
A típus meghatározza, kategorizálja a lámpákat. Ön pontosan kiválaszthatja a megfelelő lámpát, amire éppen szüksége van.

Gyártó

Egyéb márkák
Legrand (10)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót). Tapasztalataink szerint ajánlunk Önnek néhányat.
Konnektorok kapcsolóval és hosszabbítók
 
Sok esetben az elektromos vezeték, kábel nem elegendő hosszúságú a lámpa,vegy elektromos berendezéshez. Ebben az esetben jól jöhet egy hosszabbító kábel. Kínálatunkban megtalálhatóak a dobra felcsévéltek - közkedveltek az 50 m és a 25 m hosszúságú hosszabbító kábelek kapcsolóval. Kapcsolóval ellátottak az áram megszakítására. 
 
Továbbá kínaltunkban megtalálhatóak a hosszabbító kábelek elosztóval, több konnektorral  végén + biztonsági kapcsolóval. Webáruházunkban megvásárolhatja a hosszabbító kábeleket túlfeszültség ellnei védelemmel, amelyek megvédik a berendezéseket az ingadozófeszültség ellen. A nem konstans energiaellátás esetén segítség lehet a kapcsolós konnektor, amelyet egyszerűen lekapcsolunk, így megvédve a fogyasztőnkat, vagy asztali lámpánkat. 
 
Hosszabbítók,vagy elosztók és egyéb hasonló termékek már nem csak az elektromos energia eljuttatására szolgálnak csupán, hiszen más egyéb feladatot is ellátnak. Az ingadozó feszültség elleni védelem, vagy kapcsolóval ellátott konnektor segítésgével leválaszthatjuk, szétkapcsolhatjuk a berendezéseket az áramtól, igy megelőzve akár a tűz kialakulását. A túlfeszültség elleni védelemmel rendelkező hosszabbítók segítségével, megvédhetjük drága számítúgépeinket PC, televíziónkat. Az állandó feszültség alatt lévő berendezések növelik a tűzveszély esélyét, amelyet a kpacsolóval ellátott hosszabbító kábellel megelőzhetünk.
 
Legyen az bármilyen típusú hosszabbító, vagy konnektor, minden esetben körültekintően válassza ki a munkájához megfelelőt. 

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.