Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Ipari lámpák

 • Funkciók
 • Foglalat
 • Védettség
 • Szín
 • Izzók száma
 • Maximális teljesítmény
 • Feszültség
 • Anyag
 • Helység
 • Stílus
 • Gyártó
 • Elérhetőség

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Foglalat

Egyéb márkák
E14 (1)
E27 (30)
G13 (20)
G5 (1)
G9 (1)
GU10 (1)
GX53 (1)
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

Védettség

Egyéb márkák
IP20 (1)
IP40 (1)
IP44 (27)
IP54 (23)
IP55 (1)
IP65 (60)
IP66 (48)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.

Szín

Egyéb márkák
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Izzók száma

Válassza ki a lámpatestet a megfelelő számú izzóval. Szeretne egy többágú csillárt? Esetleg egy asztali lámpát egy izzóval? Ezt könnyen beállíthatja a szűrőben.

Maximális teljesítmény

Nagy teljesítményű lámpára van szüksége? A szűrő segítségével „Maximális teljesítmény“ kiválaszthatja a megfelelő darabot. Az értékek Watt-ban(W) vannak megadva, a fényforrás maximális teljesítményét jelzi (izzó).

Feszültség

Anyag

Egyéb márkák
fém (34)
műanyag (145)
üveg (24)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Helység

Egyéb márkák
Előszoba (39)
Garázs (126)
Konyha (1)
Lugas (1)
Mosószoba (10)

Stílus

Egyéb márkák
Klasszikus (59)
Modern (99)

Gyártó

Ajánljuk
Eglo (3)
Greenlux (55)
Lucide (3)
Nedes (1)
Steinel (3)
Top Light (3)
Egyéb márkák
HELIOS (4)
Ideal Lux (12)
Narva (8)
Panlux (20)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót). Tapasztalataink szerint ajánlunk Önnek néhányat.
Ha meg kell világítania folyosókat, alagutakat, aluljárókat, raktárokat vagy más üzemi területeket a beltéri és kültéri ipari lámpák a rendelkezésére állnak. Az ipari lámpák magas fokú IP 65 védettségűek és jó minőségű anyagokból készülnek.
A poros térbe, iparcsarnokokba és a vegyiparba leggyakrabban az ipari fénycsöves világítást használják. Az ipari fénycsöves világítás ellenáll a nedvességnek, pornak, mechanikai sérüléseknek és sokkoknak.

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.