Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Hogyan válasszunk taposólámpát?

Garázs és pince
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

Annak érdekében, hogy a taposólámpák hosszú időn keresztül problémamentesen működjenek, magas IP-védelmi besorolással kell rendelkezniük.

Legnépszerűbb taposólámpák LED technológiával

A taposólámpák, ahogyan a nevéből is kikővetkeztetjük, leggyakrabban a garázsokhoz vezető utakba épülnek, de a járdák megvilágítására is használják, függetlenül attól, hogy a ház bejárata felé vagy a kerti tó felé irányulnak. A taposólámpák funkcionálisak könnyebben orientálódunk - parkolásnál vagy egy esti kert sétánál - és egy design eleme kertünknek,udvarunknak. Köszönhetően a nem túl intenzív fénynek megfelelő légkört biztosít.És mivel többnyire LED izzókkal vannak ellátva, biztosak lehetünk benne, hogy nagyon alacsony a fogyasztásuk.


Annak érdekében, hogy a taposólámpák sokáig problémamentesen használhassuk,figyelnünk kell milyen anyagból készült,(legjobb a rozdamentes acél vagy egyéb fémek), és milyen az IP védettségük.Javasoljuk, hogy az IP67 védettséget válasszanak , amely por behatolása ellen védett, és időszakos vízbe merítés ellen védett  15 cm és 1 m közötti mélységben. (Többet az IP védelemről itt olvashat). Ha azt tervezi, hogy autóval szeretne keresztül menni a lámpákon keres, akkor megtudhatja, hogy mekkora súlynak áll ellen (gyakran akár 2000 kg).


Webshopunkban különböző kialakítású taposólámpákat, valamint különböző beillesztési mélységeket és a rögzítő furat átmérőjét választhatja ki.Napelemes taposólámpákkal is rendelkezünk. Ha kültéri lépcsőházat szeretne megvilágítani javasoljuk, hogy kattintson a kültéri világítás kategóriára.
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Egyéb kategória kérdések

Hogyan válassuk meg a fényforrás színét? Fényforrások
Biztonsági zónák a fürdőszobában Fürdőszbai lámpák
A világítótestek foglalatai Fényforrások
Fényáram és a fény intenzitása Fényforrások
Hogyan válasszunk konyhai csillárt? Konyhai megvilágítás

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i