Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Milyen csillárt válasszunk a gyerekszobába?

Gyerekszoba megvilágítása
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

A gyermek szoba helyes megvilágításának alapja a mennyezeti lámpa illetve csillár. Ugyanakkor alkalmas fali lámpákat vagy irányfényeket is megvásárolni.

Szeretné, hogy gyermekének a legszebb szobája legyen? Amennyiben azt gondolja elég a bútor vagy az új festés, téved egy jó kis búra is feldobja a szobát. Ügyeljen arra, hogy a megjelenés ne befolyásolja a formatervezés megjelenését, a gyermek lámpatestnek mindenekelőtt biztonságosnak és funkcionálisnak kell lennie.

Csillárok gyerekeknek

A gyermek szobájának elengedhetetlen része egy lámpa, de jobban kihasználhatja, ha gyermeke felnő és olvasni fog vagy tanulni. Először is meg kell figyelnie a központi lámpatestet. Alacsonyabb gyerekszobákba mennyezeti lámpákat ajánlunk.Ugyanúgy alklalmasak a spotlámpák. Mindkét lámpatípus különböző színekben és formákban kapható.

A gyermek csillárok szintén nagyon népszerűek, és nagyon kreatívak. Repülő,autó vagy kis állat alkjában is megtaláljuk őket. Akármilyen tetszőleges típust is választ, mindig előnyben kell részesíteni a fényeloszlást, amely kellő intenzitású. A gyermeke sokszor egész napokat a szobában tölt ezért óvjuk a szemét.Kisgyermekek esetében ügyeljen arra, hogy ne nézzen közvetlenül a fénybe.
Ne felejtsük el, hogy a lámpatestbe illesztett fényforrás is fontos.Nagyon népszerűek a LED izzók, mert nagyon gazdaságosak, több színben világítanak, és a gyermekek is nagyon kedvelik.
     

Világító játék éjjeli megvilágításhoz

A fali lámpák helye is megvan a gyerekszobában.A szülők éjszaka használhatják pl. pelenkázáskor a gyermeke szeméből nem veri ki az álmot.A fali lámpáknál is választhat a különböző típusok közül.Ha a gyermeke fél a sötétben  akkor ajánlott egy ún. megvilágító,amely egész éjszaka halvány fénnyel világít vagy ha mozgást észlel felvilágít.
 
     
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Egyéb kategória kérdések

Hogyan válassuk meg a fényforrás színét? Fényforrások
Biztonsági zónák a fürdőszobában Fürdőszbai lámpák
A világítótestek foglalatai Fényforrások
Fényáram és a fény intenzitása Fényforrások
Hogyan válasszunk konyhai csillárt? Konyhai megvilágítás

Copyright © 1994 - 2022 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i