Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Lámpák és irányfények konnektorba

 • Szín
 • Funkciók
 • Gyártó
 • Foglalat
 • Izzók száma
 • Stílus
 • Helység
 • Anyag
 • Maximális teljesítmény
 • Feszültség
 • Védettség
 • Elérhetőség

Szín

Egyéb márkák
fehér (48)
fekete (4)
kék (4)
lila (1)
piros (1)
sárga (2)
színes (4)
szürke (9)
zöld (3)
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Gyártó

Ajánljuk
Briloner (2)
Eglo (15)
Luxera (3)
Osram (3)
Paulmann (1)
Prezent (6)
Rabalux (5)
Egyéb márkák
Dalber (12)
Grundig (3)
Legrand (4)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót). Tapasztalataink szerint ajánlunk Önnek néhányat.

Foglalat

Egyéb márkák
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

Izzók száma

Válassza ki a lámpatestet a megfelelő számú izzóval. Szeretne egy többágú csillárt? Esetleg egy asztali lámpát egy izzóval? Ezt könnyen beállíthatja a szűrőben.

Stílus

Egyéb márkák
Gyerek (35)
Modern (37)

Helység

Egyéb márkák

Anyag

Egyéb márkák
fém (14)
műanyag (59)
üveg (3)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Maximális teljesítmény

Nagy teljesítményű lámpára van szüksége? A szűrő segítségével „Maximális teljesítmény“ kiválaszthatja a megfelelő darabot. Az értékek Watt-ban(W) vannak megadva, a fényforrás maximális teljesítményét jelzi (izzó).

Feszültség

Egyéb márkák
230V (66)

Védettség

Egyéb márkák
IP20 (66)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.
Lámpák és irányfények konnektorba
 
Lámpákat ilyen nagy választékban, csak nálunk találja meg. Ezeknek a lámpáknak a nagy előnyük a gyors csatlakozás bárhol ahol szükségünk van rá. A konnektoros lámpák jól használhatóak irányfényként. Kínálatunkban szintén megtalálhatóak a LED konnektoros lámpák, amelyeket felakaszthatunk a falra, vagy az ágy fölé mint olvasólámpa. Esetleg a konyhában is jó szolgálatot tehet a főzőlap felett. Nagy előnyük a gyors beüzemelés. A falra szerelésen kívúl további lehetőseg közül is választhatunk, ugyanis a konnektoros lámpák csíptetővel is elérhetőek. Ennek segítségével könnyedén feltehetjük akár egy polcra, íróasztalra. Az éjjeli konnektros lámpák dugóval rendelkezenek, közvetlen a konnektorba helyezhetőek.
 
 
Gyerek éjjeli lámpák és konnektoros lámpák 
 
Gyerek éjjeli lámpák legtöbb esetben konnektorba helyezhetőek. A kapcsolót a vezetéken a kisebb iskolás gyerekek is könnyen kezelik, használják. Így a gyerek konnektoros lámpák jó szolgálatot tesznek a könyv olvasásakor, vagy egy képes enciklopédia lapozgatásakor. Az éjjeli lámpák másik típusa a konnektoros éjjeli irányfények, melyek nem vakítanak és kellő fényt biztosítanak az éjszakai toalett látogatásakor gyermekeink részére. 
 
Ezek a konnektors lámpák  nagyon egyszerűen cserélhetőek másik stílusűra, ahogy gyermekünk növekszik és más motívumókat szeretne szobájába. Mivel ezek a lámpák nincsenek felfúrva a falra, vagy más módon rögzítve, elegendő kihúznunk a konnektorból és egy másikat behelyezni. Legyen az bármilyen típusú konnektoros lámpa, akár gyermekünk, vagy magunk részére, ne felejtsük kiválasztani a megfelelő izzót sem. A leggyakrabban használatos foglalatok a kisebb mérető lámpákban az E14 jelzésűek 

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.