Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Hogyan válasszunk mennyezeti lámpát a fürdőszobába

Fürdőszbai lámpák
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

Ha szereted a modern trendeket, megvilágíthatod a fürdőszobát LED szalagokkal vagy mennyezeti lámpákkal.

A fürdőszobát többféle lámpatest is megvilágíthatja, a leggyakrabban az emberek mennyezeti lámpákat vásárolnak, de az utóbbi időben nagyon divatosak a LED szalagok is.

Spotot mennyezetre és falra is

A fürdőszoba egy olyan szoba, ahol általában csak egy kis ablak van, így a legtöbb fényt mesterségesen lámpákkal hozzuk létre. Általában a tükör felett helyezkednek el (többet itt, Hogyan válasszuk fürdőszobai világítást a tükör fölé), vagy mennyezetre és falra szereljük őket. Bármelyik típust is választja, mindig nézze meg a lámpa IP védettségét, hogy tudja, hogy a fürdőszoba melyik részén helyezheti el (lásd a cikket Fürdőszobai lámpa kiválasztása).
Ha az egyszerű, stílus rajongója, tetszeni fog Önnek egy mennyezeti lámpa. Ahogy a neve is sugallja, mennyezetre szerelhető.Legtöbb kör alakú de természetesen vannak négyzet alakúak is. A fürdőszobát spotokkal is meg tudjuk világítani amely falra vagy mennyezetre is szerelhető. Nagyon fürdőszobánál ajánlunk a jobb megvilágítás érdekében fali lámpákat is. 

A divat a beépített lámpák

Ha modern fürdőszobát szeretne, azt javasoljuk, hogy vásároljon LED szalagokat, amiknek a színe vátoztatható.Szintén divatosak a beépített spot lámpák is . Előnyük az, hogy nem zavarják a mennyezeti vonalat, miközben sok fényt biztosítanak.Ezenkívül a spotlámpák bizonyos típusai különböző irányba forgathatóak.


Nyilvánvaló, hogy a fürdőszobában látni kell, ezért ne aggódj túl nagy a világítás. Ne feledje, hogy a csempék színe is befolyásolja a világítás intenzitását.A sötét csempéknél nagy világításra van szükség mint a világosaknál.
Amikor a fényforrásról van szó,nagyon fókuszáljon rá.. És mivel a legtöbb ember a fürdőszobában készülődik, sminkel, borotválkozik a színeknek élethűnek kell lenniük , azaz a Ra értéknek legalább 80-nak kell lennie.
null 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Egyéb kategória kérdések

Hogyan válassuk meg a fényforrás színét? Fényforrások
Biztonsági zónák a fürdőszobában Fürdőszbai lámpák
A világítótestek foglalatai Fényforrások
Fényáram és a fény intenzitása Fényforrások
Hogyan válasszunk konyhai csillárt? Konyhai megvilágítás

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i