A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! több információ

hívjon minket 003619996751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Magazin

Hogyan kapcsoljuk össze a LED szalagokat

Hogyan kapcsoljuk össze a LED szalagokat

Szeretnénk otthonunkba LED szalagokat elhelyezni, felszerelni a helyiséghez méretre szabva mint a profik? Fontos, hogy a végső kinézet tökéletes és esztétikus legyen. Ebben az esetben elkerülhetetlen a szalagok vágása, majd ismételt összekapcsolása. A LED szalagokat egy egyszerű késsel is elvághatjuk a megjelölt helyeken, ahol a réz csatlakozás található.


Hogyan válasszuk ki a megfelelő LED szalagot

Hogyan válasszuk ki a megfelelő LED szalagot

Mondhatjuk, hogy a LED szalagok ma a legdivatosabb fényforrások közé tartoznak. Nincs olyan hely, rész otthonunkban, amit ne tudnánk izgalmasan megvilágítani velük és ezzel megváltoztatni a helyiség karakterét. A LED megvilágítás képes elegáns, mindamellett modern hangulatot varázsolni otthonunkba. Különböző típusok és kivitelezésűek közül választhatunk, ami sok esetben nem is olyan könnyű feladat. Ha odafigyel és követi tanácsainkat, akkor nagy valószínűséggel sikeres lesz a végső döntés, választás.


3 év meghosszabbított garancia

3 év meghosszabbított garancia

Mindnyájan jól ismerjük azt a szituációt, mikor megvásárolunk egy jópofa terméket és az mintha érezné azt a különleges napot, amikor másnap lejár a 2 év jótállás. A garancia érvényességét követő napon tönkremegy, nem világít többé. Mit tegyünk ilyenkor?


Milyen LED szalagot válasszunk a konyhába?

Milyen LED szalagot válasszunk a konyhába?

A konyha az egyik legfontosabb helyisége otthonunknak. Jól és megfelelően irányított megvilágítással konyhánkból egy izgalmas környezetet varázsolhatunk.


Süllyesztett lámpák és felhasználhatóságuk.

Süllyesztett lámpák és felhasználhatóságuk.

A süllyesztett lámpa nem csak egy hétköznapi megvilágítási lehetőség a helyiségben. Ha megfelelően helyezzük el őket, a helyiség karakterét is megváltoztathatják. Lakásunk bármely pontján egy ötletes elrendezéssel luxus-élményben lehet részünk.


Januári kiárusítás

Januári kiárusítás

Ha karácsony előtt nem sikerült beszereznie kedvezményes áron a termékeket, mint például a Black Friday akcióban, ne szomorkodjon itt az új lehetőség. Az ünnepek után nagy kiárusítást rendezünk e-shopunkban a lampak.hu oldalunkon.


Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánunk

Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánunk

Kellemes Karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a LAMPAK.HU csapata.


Megérkeztek az új karácsonyi termékek

Megérkeztek az új karácsonyi termékek

Az ádvent időszaka már elkezdődőtt és hamarosan közelednek a kellemes téli ünnepnapok. Közeledik a karácsony. Készülődjön ezekre a szép ünnepnapokra és varázsoljon meghitt hangulatot otthonába! A mi webáruházunk felkészült erre a feladatra és ajánlatunkban megtalálhatóak a színes karácsonyi világítótestek, dekorációk.


Cseregarancia a nem megfelelő ajándékokra

Cseregarancia a nem megfelelő ajándékokra

Aggodalommal tölti el, hogy a karácsonyfa alatt három egyforma ajándékot talál? Vagy netán nem a megfelelő stílusú, kialakítású ajándékot választja szeretteinek, aminek nem örülnek majd? A lampak.hu webshopunkban vásárolt karácsonyi ajándékoknál ezt a gondot levesszük a válláról. Gond nélkül kiválaszthatja az elképzelésének megfelelő ajándékokat szeretteinek. Az összes nem megfelelő ajándéknak szánt terméket könnyedén kicserélheti, vagy visszaküldheti e-shopunkba.


Karácsonyig még megérkezhet

Karácsonyig még megérkezhet

Az ajándékok beszerzését mindig az utolsó pillanatra hagyja? Ne aggódjon, velünk biztosan a fa alatt lesz az ajándék! Válassza ki a raktáron lévő terméket legkésőbb 2016.12.20, 16:00 - óráig és rendelje meg! Mindenképp ajánlott az utánvétes, vagy PAYPAL fizetési módot választani.


Black Friday

Black Friday

Használja ki a Black Friday-t egész héten. Egy nap nem jelent semmit, ezért mi a Black Friday-t 11.21- hétfőtől egészen 11.27- vasárnapig tartjuk.


Mit is jelent az ambient megvilágítás?

Mit is jelent az ambient megvilágítás?

24.10.2016 Magazin

Biztosan hallott már az ambient megvilágításról, de nincs elképzelése arról, mit is jelent. A lentiekben ismertetjük Önnel.


© 2016 Lámpák.hu