A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Pravý banner
Kategóriák

Magazin

Dizájn csillárok, melyek feldobják otthona hangulatát

Dizájn csillárok, melyek feldobják otthona hangulatát

A világítótestek nem csak a megvilágítás funkcióját tölthetik be, hanem dekorációs tárgyként is alkalmazhatjuk őket. Inspirálódjon ajánlatunkból, biztosan megihletik majd Önt az izagalmas, érdekes kivitelezésű csillárjaink.


Húsvéti kedvezmények

Húsvéti kedvezmények

Használja ki 2017.4.13 től 2017.4.18 ig kedvezmény utalványunkat, amely 30000 Ft feletti vásárlás esetén vehető igénybe.


A termék visszaküldése 14 napos határidőn belül

A termék visszaküldése 14 napos határidőn belül

Tudomásul kell vennünk, hogy a webáruházakban való vásárlásnál, a reklamáció és a termék cseréje bizonyos kellemetlenségekkel járhat. Ezért mi arra törekszünk, hogy ezt megkönnyítsük kedves ügyfeleinknek.


Solár világítótestek

Solár világítótestek

Ha szeretné a kertjét vagy udvarát effektíven, gazdaságosan üzemeltetve megvilágítani, akkor válsszon egy Önnek megfelelő solár világítótestet.


Készülődjön a tavaszra!

Készülődjön a tavaszra!

A hosszú tél után már mindenki izgatottan várja a tavaszt és ezzel együtt a szép napos, kellemes idő érkezését. A tavasz már itt van az ajtónk mögött, a kertek, virágok ismét kizöldülnek, kinyílnak és nemsokára elkezdődnek a tavaszi átalakítások, munkálatok. A kültereink megvilágítását most ügyesen, ötletesen átalakíthatjuk és mi ebben szeretnénk Önnek segítséget nyújtani.


A világítótestek foglalatai

A világítótestek foglalatai

Nagyon sok típusú, kivitelezésű lámpa és világítótest létezik. Nem szabad elfeledkeznünk az izzó kiválasztása közben az adott lámpa, világítótest foglalatáról sem, melynek meg kell egyezni a lámpa fogalaltának típusával.


Nőnapra szeretettel

Nőnapra szeretettel

Március 8 egy igazán szép ünnep, ami nagy múltra tekint vissza és mi sem feledkezhetünk meg róla. Ez a Nőnap, amely a nőket ünnepli, lepjük meg őket valami különlegességgel!


Hogyan kapcsoljuk össze a LED szalagokat

Hogyan kapcsoljuk össze a LED szalagokat

Szeretnénk otthonunkba LED szalagokat elhelyezni, felszerelni a helyiséghez méretre szabva mint a profik? Fontos, hogy a végső kinézet tökéletes és esztétikus legyen. Ebben az esetben elkerülhetetlen a szalagok vágása, majd ismételt összekapcsolása. A LED szalagokat egy egyszerű késsel is elvághatjuk a megjelölt helyeken, ahol a réz csatlakozás található.


Hogyan válasszuk ki a megfelelő LED szalagot

Hogyan válasszuk ki a megfelelő LED szalagot

Mondhatjuk, hogy a LED szalagok ma a legdivatosabb fényforrások közé tartoznak. Nincs olyan hely, rész otthonunkban, amit ne tudnánk izgalmasan megvilágítani velük és ezzel megváltoztatni a helyiség karakterét. A LED megvilágítás képes elegáns, mindamellett modern hangulatot varázsolni otthonunkba. Különböző típusok és kivitelezésűek közül választhatunk, ami sok esetben nem is olyan könnyű feladat. Ha odafigyel és követi tanácsainkat, akkor nagy valószínűséggel sikeres lesz a végső döntés, választás.


3 év meghosszabbított garancia

3 év meghosszabbított garancia

Mindnyájan jól ismerjük azt a szituációt, mikor megvásárolunk egy jópofa terméket és az mintha érezné azt a különleges napot, amikor másnap lejár a 2 év jótállás. A garancia érvényességét követő napon tönkremegy, nem világít többé. Mit tegyünk ilyenkor?


Milyen LED szalagot válasszunk a konyhába?

Milyen LED szalagot válasszunk a konyhába?

A konyha az egyik legfontosabb helyisége otthonunknak. Jól és megfelelően irányított megvilágítással konyhánkból egy izgalmas környezetet varázsolhatunk.


Süllyesztett lámpák és felhasználhatóságuk.

Süllyesztett lámpák és felhasználhatóságuk.

A süllyesztett lámpa nem csak egy hétköznapi megvilágítási lehetőség a helyiségben. Ha megfelelően helyezzük el őket, a helyiség karakterét is megváltoztathatják. Lakásunk bármely pontján egy ötletes elrendezéssel luxus-élményben lehet részünk.


© 2016 Lámpák.hu