Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szabályozható lámpák és lámpák távirányítóval

Beltéri világítás

Tamás

Szeretné föl- és lekapcsolni a lámpát anélkül hogy felálljon a heverőről? Vagy szivesen beállítaná a fényerőt saját kénye-kedve szerint? A helyes világítótestekkel ez mind lehetséges.

Válassza meg a fényerőt

Bizonyára ez mindenki számára ismerős. Kényelembe helyezve nézi a televíziót, de ugyebár teljes sötétségben ez nem az igazi. Jól jönne egy kis fény. A hagyományos lámpa felkapcsolását követően rájön, hogy jobb lenne egy kicsit lejjeb venni a fényerőt, mivel a fény túlzottan zavaró. Erre is van megoldásunk, szerezzen be dimmelhető világítótestet. Ha meglévő megvilágítása felújításán gondolkodik és rögtön egy vadonat új központi világítótestet szeretne beszerezni, legyen az csillár, függeszték vagy spot

lámpa, választásával biztos nem fog hibát elkövetni. Ezek után már nem kell attól tartania hogy túlságosan erős lesz a lámpa fénye. A fényerő szabályzós lámpákkal annyi világosságot engedhet meg, amennyit csak szeretne.   
 
  
 
 
 
null                              null 
 
 
Szeretné, ha nappalijában, hálószobájában vagy éppen a gyermekszobában fényerőszabályzós lámpatest legyen, de nem akar új csillárt? Ne aggódjon. Természetesen erre is van megoldás. Válasszon a dimmelhető lámpák közül, amelyek tökéletesen teljesítik feladatukat és biztosan elégedettek is lesznek velük. A helység sarkába tökéletesen meg fog felelni egy a dimmelhető állólámpák közül. Kiválaszthatja azt, amelyik legjobban illeszkedik otthona belső terébe. Ezek a lámpák nem csak praktikusak, hanem dekorációként is szolgálhatnak. 
 
 
null 
 
A dimmelhető asztali lámpák jól fognak mutatni a gyerek- illetve hálószobában is. Akár íróasztalra, éjjeliszekrényre, vagy csak egyszerűen a kiságy mellé. Minden bizonnyal hasznos lesz a hálószobában könyv olvasás mellett, amikor is szükség esetén felerősítheti a fényerőt és ellenkezőleg pihenés közben lejjebb állíthatja a fényerőt. Egy csecsemőkorú gyermek esetében, nagyra fogja értékelni a lámpa szabályzását, főleg az éjjeli átcsomagolásnál. Erős fénynél ugyanis gyermeke könnyen felébredhet. Ez azonban a dimmelhető lámpákkal nem fog megtörténni. 
 
 
null 

A lámpa irányítása a heverőről? Ez is lehetséges

Ha Ön egyike azoknak, akik nem szivesen állnak fel hogy föl- és lekapcsolják a lámpát, van számára egy modern technológia, amelyet biztos nagyra fogja értékelni. Ez a távirányítós világítótest. Ezekkel a lámpatestekkel már nem kell többet az ágyból vagy a kanapéról felkelnie csak azért, hogy fel- illetve lekapcsolja a világítást. Mindössze annyit kell tennie, hogy kezébe veszi a távirányítót, és így mindent távolról beállíthat. A fényintenzitás mellett lehetőség van a fény színének is kiválasztására is. 
 
 
null
 
Ha tehát megszeretné határozni, hogy milyen színben vagy fényerővel világítson lámpája, elég dimmelhető lámpát vagy távirányítós lámpát beszereznie. Az előnyeit azonnal felismeri és biztos nem lesz csalódott. 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó cikkek

Hogyan válassuk meg a fényforrás színét? Fényforrások
Biztonsági zónák a fürdőszobában Fürdőszbai lámpák
A világítótestek foglalatai Fényforrások
Fényáram és a fény intenzitása Fényforrások
Hogyan válasszunk konyhai csillárt? Konyhai megvilágítás

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i