Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Mi mindenre gondoljunk gyerekszoba megvilágításánál?

Gyerekszoba megvilágítása
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

A baba fejlődéséhez sok ingerre van szükség, nem csak játékok formájában, hanem más, a szobát körülvevő dolgokban is. Ezért a gyermekszobai világítás kiválasztását nem szabad alábecsülni, és érdemes több alapelvet figyelembe venni.

Mire emlékezzünk a gyermekcsillár vagy lámpa kiválasztásakor?

Biztonság

Csakúgy, mint más dolgok vásárlásánál, aggódunk az áruk eredetéről és , hogy megfelelnek-e az európai biztonsági előírásoknak. Csak olyan lámpatesteket ajánlunk amelyek megfelelnek ezeknek a szabványoknak, így gond nélkül vásárolhat.
  

Elegendő információ

Ne vásároljon zsákbamacskát. Minden gyermek lámpánál fontos adatokra van szükség: hossz, szélesség, magasság, mennyi izzót lehet belehelyezni, azaz milyen típusú az aljzat vagy a foglalat - teljesítmény és feszültség.
 

Többféle típusú lámpatest

Annak érdekében, hogy a helyiség megfelelően megvilágítható legyen, több típusú lámpatestre van szükség. A szoba közepén legtöbbször egy csillár taláható, amelyet spotlámpákra cserélhetünk. Az ágy mellet asztali vagy fali lámpákat helyezünk el. Különösen a kisebb gyermekeknél, akik félnek a sötétben, az éjjeli irányfények megfelelőek. Állólámpát nem ajánlunk gyerekszobába, a kábele hosszabb, a gyerek eleshet benne vagy bele keveredhet ezáltal megsérülhetnek..
 

Megjelenés, amelyet gyerek is kedvelni fog

A gyakorlati oldalát Ön nézze ,az esztétikai kinézetére viszont amennyiben annyi idős gyermeke kérdezze meg őt is. Ma már gyermekvilágítás különböző motívumokkal áll rendelkezésünkre ,a lányok és fiúk számára - állatok, mese és film karakterek, sport témák, autók ...Csak ki kell választani.
 

Megfelelő izzó

Ha kiválasztotta a megfelelő lámpát válasszon hozzá megfelelő izzót is.Nem ajánljuk a klasszikus izzókat amelyek könnyen felmelegednek és megégetheti gyermekét.Minden esetben energiatakarékosság szempntjából is LED vagy energiatakarékos izzókat ajánlunk.
  

Vessen egy pillantást a gyereklámpáinkra . Minden raktáron van és akár 70% -kal olcsóbban.
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Egyéb kategória kérdések

Hogyan válassuk meg a fényforrás színét? Fényforrások
Biztonsági zónák a fürdőszobában Fürdőszbai lámpák
A világítótestek foglalatai Fényforrások
Fényáram és a fény intenzitása Fényforrások
Hogyan válasszunk konyhai csillárt? Konyhai megvilágítás

Copyright © 1994 - 2023 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i