Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Hogyan válasszunk lámpát a hálószobába?

Nappali és hálószoba
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

A hálószoba a pihenés és a kikapcsolódás helye, ami meghatározza a megvilágítás kiválasztását is. Ennek alapjai a mennyezeti lámpa és a fali lámpák.

A távirányítós lámpák praktikusak

A hálószoba a lakásban különleges szerepet tölt be, a jól választott megvilágítással a hangulatát nagyban lehet befolyásolni és a pihenés és kikapcsolódás paradicsomává lehet varázsolni. Ezért tanácsoljuk tompított fényerejű lámpák kiválasztását. Azonban ha a hálószobában ruhaszekrény is van, akkor olyan lámpát válasszon, amely lehetővé teszi az erősebb megvilágítást is, hogy a ruhák színét a tompított fény ne befolyásolja. 
 


A hálószoba megfelelő megvilágításának alapja a központi lámpa, amelynél ideális, ha nem lefelé, hanem felfelé világít. Ajánlatunkban találhat mennyezeti lámpákat, amelyek vagy egy nagyobb lámpából vagy több kisebb egyedi lámpából állnak. Az alacsonyabb hálószóbákban mennyezeti lámpákat ajánlunk, amelyek a helyiséget látszólag nagyobbnak teszik.  Nagy előnyük ezeknek a lámpáknak az is, hogy gyakran távirányító segítségével is irányíthatóak. Egyszerűen a lámpát fényét és gyakran színét is az ágyból tudja beállítani. 
 
Nagyon kedvelt típusai a mennyezeti lámpáknak a csillárok. Azokat a hálószoba designjának megfelelően válassza ki. Leggyakrabban a vevőink a modern csillárok és design csillárok közül választanak, de a webáruházunkban választhat klasszikus csillárokat, rotáng csillárokat, rusztikus csillárokat és  kristály csillárokat is.

Az éjjeli szekrényre asztali lámpa is tartozik

A halószobában sokan pl. olvasnak, ezért szükséges a csillárt illetve a központi mennyezeti lámpát más lámpával kiegészíteni. Választhat állólámpát (alkalmas televízió közelébe helyezni) vagy kisebb lámpácskákat. Ěs milyen a megfelelő asztali lámpa hálószobába? Elsősorban fontos, hogy a lámpa nevilágítson szembe. Válasszon tehát lámpácskát búrával, sőt olyat amely állítható vagy amelynek rugalmas a lámpa teste, aminek köszönhetően egyszerüen beállíthatja a fény irányát illetve szögét. Nagy előny az is, ha a lámpa dimmelhető. 


 
Amennyiben nagyobb a hálószobája, fali lámpákat is elhelyezhet. S ha éjjelente a fürdőszobába kell mennie, abban az esetben ajánljuk a különböző irányfények beszerzését. Mozgás érzékelővel vannak ellátva, és ennek köszönhetően automatikusan bekapcsolnak és egy rövid időn belül újra kikapcsolnak. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Egyéb kategória kérdések

Hogyan válassuk meg a fényforrás színét? Fényforrások
Biztonsági zónák a fürdőszobában Fürdőszbai lámpák
A világítótestek foglalatai Fényforrások
Fényáram és a fény intenzitása Fényforrások
Hogyan válasszunk konyhai csillárt? Konyhai megvilágítás

Copyright © 1994 - 2023 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i