Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Beépíthető lámpák és spotlámpák

Beltéri világítás

Tamás

Szivesen lecserélne központi megvilágítását, de a csillár nem éppen az igazi? Próbálja ki a spotlámpákat vagy a beépíthető lámpákat.

Spotlámpákban nem fog csalódani

Akár  hálószobába, nappaliba vagy gyermekszobába van szüksége lámpára, biztos lehet benne, hogy a spotlámpák jól fognak szolgálni. A berendezés stílusától függően pontosan kiválaszthatja, hogy milyenre is van szüksége. Például modern stílusú lakásba illetve házba tökéletesen illeszkednek a design spotlámpák. Ha  nagyobb helyiségekkel vagy ellenkezőleg kisebb lakótérrel rendelkezik, ez sem jelenthet problémát. Többek között választhat  kisebb spotokat egy izzóval, vagy akár több izzóval ellátott spotlámpát, amellyel nagyobb helyiséget is meg tud világítani. Ezenkívül, akik szeretnének még egy kis pénzt is megtakarítani, azoknak ajánljuk a spotlámpákat  LED-es kivitelben.
 
null 

A fürdőszobát szintén meg lehet stílusosan világítani.  Kínálatunkban megtalálhatóak olyan fürdőszobai spotlámpák is, amelyek megfelelnek a magasabb páratartalmú helyiségek  biztonságos megvilágítás követelményeinek. Magasabb IP védettséggel rendelkeznek,  ami elengedhetetlen a fürdőszobákban illetve olyan helységekben, ahol vízzel kerülhet érintkezésbe.
 
Továbbá gyermekei is elégedettek lehetnek. A gyermekszobába is beszerezhetőek a különféle gyermek spotlámpák. Kínálatunkban megtalál különböző színű spotlámpákat vagy számos gyermek motívumokkal illetve figurákkal ellátott lámpákat. A gyerekszobát kiegészítheti pl. fali spotlámpákkal, amelyek kiegészítő megvilágításként tökélestesen szolgálnak. 
 
null                        null 

Beépíthető lámpák modern otthona számára

Manapság egyre népszerűebbek a  beépíthető süllyesztett lámpák. Ha eddig úgy gondolta, hogy a modern nappaliban csak nagyméretű csillárnak van helye, akkor téved. Napjainkban egyre jobban előtérbe kerülnek a beépíthető lámpák, melyek a nappaliba tökéletesen illenek. Még ha nagyobb nappalival, hálószobával, vagy esetleg folyosóval is rendelkezik, a mennyezeti beépíthető lámpákat különböző módon elhelyezheti, úgy hogy azok  az egész helységet megvilágítsák.
A fürdőszobába a  spotlámpák mellett a beépíthető lámpák felhelyezése is megfelelő választás lehet. A fürdőszobai beépíthető lámpák nagyobb IP-védettséggel rendelkeznek, ami a fürdőszobában elengedhetetlen. 
 
 
null
Tehát ha új megvilágításra van szüksége és a csillár nem éppen a kedvence, akkor bátran válasszon a spotlámpák illetve a beépíthető lámpák közül. Egészen biztos, hogy beszerzésükkel nem fog hibát elkövetni. Éppen elllenkezőleg. Elégedett lesz velük.
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Hogyan válassuk meg a fényforrás színét? Fényforrások
Biztonsági zónák a fürdőszobában Fürdőszbai lámpák
A világítótestek foglalatai Fényforrások
Fényáram és a fény intenzitása Fényforrások
Hogyan válasszunk konyhai csillárt? Konyhai megvilágítás

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i