Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Napelemes világítás - a megfelelő választás kertjébe

Kültéri házmegvilágítás

Tamás

Megkezdődnek a szabadtéri kiülések. Teremtsen kültéri helységéből, egy olyan helyet, ahol szivesen fogja tölteni minden szabad percét.

Itt a tavasz! Ismerje meg a napelemes lámpák előnyeit!

Bizonyára mindenki örül már a tavasznak és a vele együtt járó melegebb időszaknak, amely ha lassan is, de biztosan közeleg. És egészen biztos, hogy a melegebb idő önt is kicsalogatja kertjébe vagy csak úgy háza köré. A különböző kiegészítőkkel, melyeknek nem szabadna semmilyen kertben sem hiányoznia, egy gyönyörű kertet és egy hangulatos helyet teremthetnek. A különböző fali lámpák mellett kertjében vagy udvarában nagyra fojga értékelni a többi kültéri világítást is. Közkedveltek és egyre inkább használatosak a napelemes lámpák.
 
null 
 

Esztétikus napelemes lámpák

Ha kültéri megvilágítást szeretne elhelyezni háza körül, amely egyben energiatakarékos is, a napelemes lámpákkal biztos nem fog mellé nyúlni. Ezek ugyanis valóban nagyon gazdaságosak. A szolár lámpák napközben a napfény összegyűjtésének elvén működnek, vagyis a napenenergia elektromos energiává alakul át, és ezután a napelemes lámpák sötétben világítanak. Ez tehát azt is jelenti, hogy működési költségek nélkül üzemelnek. A kültéri lámpatestek gyakran különböző időjárási körülményeknek vannak kitéve, mint például eső, hó vagy magas hőmérséklet nyáron. A napelemes lámpatesteket úgy tervezték, hogy megbirkózzanak mindezekkel a külső hatásokkal és 100%-osan biztonságosak legyenek. A működési költségek megtakarításán túl az alacsony beszerzési árat is nagyra fogja értékelni. Éppen ezért megengedheti magának, hogy egyszerre akát több ilyen szolár lámpát is vásároljon.
 
Ami a lámpák telepítését illeti, az nagyon egyszerű. Kínálatunkban számos típusú napelemes lámpatest áll rendelkezésére.
A lámpák többsége könnyen elhelyezhető a cövek segítségével, amelyet egyszerűn csak elég a földbe szúrni. Ezek jól fognak tartani s mi több nagyon jól néznek ki és hangulatosan világítanak. 
 
null 
 
További napelemes lámpák, amelyeket érdemes megemlíteni, a különböző szoláris láncok. Általában karácsonyi fényként használatosak, de az utóbbi időben nyáron is nagyon közkedveltek. A kertjének egy egyedi hangulatot kölcsönöznek és tökéletesek pl. kerti ünnepségek lebonyolításánál. 
 
null 
 
A napelemes lámpák azonban nem csak önöknek szerezhetnek örömöt, de gyermekeinek is. Kínálatunkban többféle állat vagy más figura napelemes megvilágítást is megtalálhat, amelynek legjobban gyermekei fognak örülni. 
null 
 
A különböző napelemes lámpák kertjéből egy nagyon kellemes, pihenésre alkalmas helyet varázsolhatnak, ahol szívesen fogja eltölteni szabadidejét barátai és különösen családja társaságában. 
 
null
Ne hagyjon tehát mindent az utolsó pillanatra, és már most gondoljon a kültéri megvilágításra. Napelemes lámpák beszerzésével nem fog hibát elkövetni. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó cikkek

Hogyan válasszunk reflektort? Kültér
Hogyan világítsuk meg a pergolát? Kültér
Hogyan válasszunk taposólámpát? Garázs és pince
Hogyan használjuk a színhőmérsékletet? Lehet, hogy érdekli Önt
Hogyan válasszunk fénycsövet? Garázs és pince

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i