0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15.30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Takarítson meg LED világítással

Tamás

Nem szívesen dobálja ki pénzét az ablakon? Ne tegye, szerezzen be LED megvilágítást!

Modern LED technológia

Halad a korral és örül minden megspórolt fillérnek? Igyekszik figyelni energia fogyasztására, de soha sem tudja elérni, hogy visszakapjon valamilyen összeget az éves elszámoláskor? Ezek szerint valamit rosszul csinál. Nem tudja? Akkor most tanácsot adunk. Itt az ideje, hogy LED technológiás fogyasztókat szerezzen be háztartásába. És ezt a megvilágításnál kezdheti el. Igen, a modern LED technológa segítségével, akár jelentős költséget is megtakaríthat. Elég LED világításra váltani beépített LED fényforrásal vagy egyszerű LED izzókkal. Legyen az akár új LED lámpa vagy LED izzó, mindkettőnek számtalan előnye van, amelyhez nem csupán pénz megtakarítás tartozik. A LED megvilágítás egyre népszerűbb. Sokan már biztos kicserélték hagyományos fényforrásait LED-esre vagy rögtön új LED lámpát vásároltak. Azonban, ha még nem tartozik közéjük, itt az ideje, hogy csatlakozzon és megismerje előnyeit.
 
 
 
null 
 

Nem csak a költségmegtakarításnak örülhet

Mint már említettük, a LED lámpák nagyon gazdaságosak. A hagyományos lámpatestekkel ellentétben ezek a LED lámpák számos más előnnyel is rendelkeznek. Kiválaszthatja kedvenc fény színét is, amellyel szeretné az adott helyiséget megvilágítani. Természetesen nem feledkezhetünk meg a nagyon hosszú élettartamról sem, amely akár több tízezer üzemóra is lehet. Ha érzékenyebb anyagok vagy élelmiszerek megvilágítására van szüksége, biztos lehet benne, hogy LED megvilágítással nem fog hibát elkövetni. Ezek ugyanis nem bocsátanak ki infravörös, ultraibolya sugárzást. Ezért a legérzékenyebb területeken is biztonságosak.
 
 
 
null 

LED megvilágítás minden helységbe

A LED világítást háza és lakása minden helységében használhatja. Ha kezdetben nem is hiszi, hogy a LED megvilágítssal biztos megtakarít, higgyje el, ez valóban így van. A konyhában pl. LED szalagot is használhat a konyhapult megvilágítására. Összeszerelése nagyon egyszerű és a hatása nagyszerű. A LED szalagokat azonban máshol is használhatja, pl. megvilágíthatja velük bútorait vagy otthona egyéb helyeit. A mennyezetifali lámpák vagy a spotlámpák széles választéka közül választhat a hálószobájába, nappalijába vagy a gyermekszobába. Ezen kívül választhat LED-lámpák közül is, amelyek a szoba bármely sarkában, íróasztalon vagy éppen az éjjeli szekrényen megtalálják a helyüket. LED-es világítással kültéri területeket is megvilágíthatja.
 
 
null 
 
Ha eddig nem hitte, hogy a LED-es lámpákkal spórolhat, most már elhiheti. Cserélje le tehát minél hamarabb hagyományos világítását LED világításra, és meglátja, nem is keveset fog általuk megtakarítani.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan válasszunk reflektort? Kültér

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2019 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva.