Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Hogyan használjuk a szenzoros lámpákat?

Garázs és pince
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

Érzékelős lámpatestek, érzékelőkkel ellátott lámpatestek, mozgásérzékelők - bárhogy is hívjuk mindig ugyanazokat a funkciókat hajtják végre.

Valószínűleg mindenkivel már megtörtént , hogy kijöttünk a szobából és elfeljtettük a villanyt lekapcsolni. Jobb esetekben csak egy tíz percre hagytuk felkapcsolva elmentünk a boltba vagy leugrottunk a garázsba, rosszabb esetben elmentünk munkába és egész nap világított. Akár rövidebb, akár hosszabb ideig tartott, mindkét esetben bosszantóvá válhat, végül is az áram nem ingyenes.
 
 
Éppen erre az esetekre taláták ki az érzékelős lámpákat.  Amennyiben nem tudja miről is van szó elmondjuk. Képzelje el, hogy belép a szobába, és a fények automatikusan bekapcsolnak.Nyugodtan elvégezzük a dolgunkat a szobában és annak elhagyása után a lámpák automatikusan kikapcsolnak. Azt kérdezi hogyan? Az érzékelős lámpatestek beépített mozgásérzékelőkkel rendelkeznek, amelyek mozgást érzékelve bekapcsolnak. Ha nincs mozgás a szobában, egy rövid szünet után kikapcsol.
 
Mire jók ezek a lámpák? Ahogy valószínűleg már megértette, a kapcsolók hiánya miatt könnyebbé teszi a szobák közötti mozgást. Köszönhetően a saroktartóknak oda szerelheti és irányíthatja őket ahol szükség van rájuk. . Tökéletesen illeszkedik a pincébe vagy a garázsba, mivel nem kell a falat tapogatni a sötétben. Egy másik fontos tényező a villamos energia megtakarítása. Ez nemcsak az automatikus kikapcsolás miatt van, hanem a lámpák LED-technológiájának köszönhetően is.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Egyéb kategória kérdések

Hogyan válassuk meg a fényforrás színét? Fényforrások
Biztonsági zónák a fürdőszobában Fürdőszbai lámpák
A világítótestek foglalatai Fényforrások
Fényáram és a fény intenzitása Fényforrások
Hogyan válasszunk konyhai csillárt? Konyhai megvilágítás

Copyright © 1994 - 2023 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i