Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

EGLO Connect - intelligens világítás

Tanácsadás
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

Szinte hihetetlen, mikre képesek manapság az új technológiák. Ha szeretnéd Ön is kipróbálni és megszerezni ezt a "kis technikai csodát", nem fogja megbánni. Az új forradalmi világítás összes funkciójának köszönhetően azonnal egy egyedülálló világot teremthet amely tele van szórakozással, effektusokkal és összetéveszthetetlen légkörrel, amely megfelel aktuális tevékenységének, hangulatának vagy érzéseinek. Teljesen eredeti otthoni környezetet teremthet, amelyet bármikor élvezhet!

Üdvözöljük az inteligens világítások világában. 


És miért éppen inteligens világítás?

Hányszor gondolkodott már el azon, hogy a nappali megvilágítása túlságosan erős és zavaró, amit szívesen módosítana (beállítana) kellemesebre? Vagy pontosan elleknező a helyzet, azaz túlságosan kevés a tompitott fény az olvasáshoz, vagy a munkához? Szeretné lenyűgözni ismerőseit az egyedi megvilágítással, amely például képes a színek változtatására?
 
 
Próbálja ki az új inteligens megvilágításokat az EGLO Connectet! A fent említett helyzetekben, vagy hasonlókban ideális megoldást jelenthetnek ezek a termékek. Az adott pillanatban beállíthatja a megfelelő megvilágítást környezetében és közben még szórakozhat is.
 

EGLO Connect, világítás más dimenziókban

Az inteligens vlágításokkal egyértelműen az új technológiák magas szintjéről beszélhetünk és ezért ezek a világítási rendszerek lassan, de biztosan jelen lesznek háztartásainkban.

Ma már természetesek a mobil telefonokkal, tabletekkel, számítógéppel az alkalmazások segítségével összekapcsolt rendszerek. Nincs ez másképp ezeknél a megvilágításoknál sem. Elegendő letölteni a megfelelő alkalmazásokat és bekapcsolni a bluetooth kapcsolatot (a beüzemeléshez nincs szükség semilyen adapterre, vagy wi-fi-re). A bluetooth rendszer segítségével akár 50 berendezést is vezérelhetünk egy hálozaton belül otthonunkban. 

A távirányító a Salobrena-C és Sarsina-C sorozat része. Más lámpák vezérelhetők applikációval vagy külön megvásárolható távirányítóval


Útmutató az Awox alkalmazáshoz:
Az EGLO Connect rendszer tulajdonságai

 • A lámpák és izzók okostelefonról vagy táblagépről vezérelhetők.
 • Az Awox alkalmazás ingyenesen letölthető Android és iOS rendszerre
 • 16 millió szín, választható fehér hőmérséklet - RGB funkció
 • Könnyen szabályozható.
 • Vezérlés Bluetooth-on keresztül.
 • 5 év garancia a beépített LED lámpákra.
A világítás klasszikus kapcsolóval vagy távirányítóval is vezérelhető.

Világítás, amely sok mindent kínál!


Állítható világítás
 • Egy kapcsoló segítségével különböző fényszínek közül választhat.
 • A semleges fehér, hideg fehér és meleg fehér színválasztékkal hangulatának megfelelően változtathatja környezetét.

Relaxáció & Munka
 • Használjon semleges fehér világítást a munkahelyi termelékenység növelése érdekében, vagy lazítson a meleg fehér világítással.
 • A Relax & Work technológia 2 az 1-ben megoldást kínál, amely klasszikus világításkapcsolókkal vezérelhető.
 • Egy kattintás meleg fehér fényt biztosít 50%-os fényerővel, míg a második kattintás semleges fehér fényt 100%-os fényerővel.

Állítható fehér világítás
 • Távirányítóval vagy integrált érintőfunkcióval hideg, semleges vagy meleg fehér színhőmérséklet közül választhat.
 • Számos funkciónak köszönhetően, beleértve a beépített időzítőt, az éjszakai világítást vagy a memóriafunkciót, állítható fehér világításunk további kényelmet és szabályozást kínál a környezete felett.

4 és 5 fokozatú tompítás
 • A 4 fokozatú fényszabályozás közvetlenül a fali kapcsolón keresztül szabályozható négy előre beállított fokozatban.
 • Az 5 fokozatban szabályozható lámpák környezeti megvilágítási módot is kínálnak.

EGLO színek
 • A világítás vezérelhető a mellékelt távirányítóval.
 • Ez a rendszer fényerőszabályzó funkcióval, meleg fehér fénnyel és széles színválasztékkal van felszerelve, így hangulatához vagy alkalmához igazíthatja lakóterét.
 • Négy program közül választhat, amelyek színesítik mindennapjait.


Dimmelhető LED izzóka fokozatos fényerő-szabályozás (0 – 100%) funkción túl tartalmazzák az RGB színmodellt. Ezeket a színeket összekeverve a fehér széles skálája mellett (akár 50 000 árnyalatig) 16 millió különböző színkombinációt is elérhet. A kromatikus hőmérséklet vagy a fény színe 2700-6500K (a legmelegebb sárgától a jégfehérig) és a fényáram, azaz a fényforrás intenzitása ezeknél az izzóknál körülbelül 800-1300 lumen (minél több lumen, annál jobb a fényerő).Ha szeretné normális izzóit lecserélni izzókra az EGLO Connect szériából, nem lesz gondja vele, mert a legelterjedtebb E27-es foglalattal készülnek.
Élettartamukat illetően minimum 25 000 óra világítás szerepel.E-shopunkban távirányítós mennyezeti lámpakészleteke is vásárolhat.


Távirányító vagy okostelefon?

A távirányító a szokásos szobavilágításon kívül olyan színeket is képes előhívni, amelyeket megszokhatott (sárga/fehér), olyan előre beállított funkciókkal rendelkezik, mint a színváltás, a színátmenet kiválasztása, a fényintenzitás vagy a kedvenc színforgatókönyveinek előhívása.
 
De ha több fényeffektust szeretne használni, és van okostelefonja a szükséges alkalmazással, akkor a fent említett funkciókon kívül a fehér számos árnyalatát beállíthatja, kiválaszthat egy ébresztőt/időzítőt a világítás be- és kikapcsolásához. Ön által megadott időpontban, vagy akár használja a Disco funkciót a világos jelenetek megváltoztatásához a telefonról kiválasztott zene vagy film ütemére.

 
Akár dolgozik, olvas, főz, vagy a barátokkal szórakozik, netán pihen, relaxál, minden esetben kiválaszthatja az Önnek megfelelő vilagítőtesteket, amellyel megteremtheti a legkedvezőbb légkört otthonában. Modern és sokoldalú világítótestek az EGLO Connect szériából ezt nem csak lehetővé teszik, hanem eredeti és egyedi megoldást biztosítanak otthonában, amely különleges élményt nyújt és ezen felül szórakoztató.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i