Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Mit jelent a lámpáknál az RGB?

LED világítás

Tamás

Az RGB lámpáknak sok előnye van. Ha még mindig nem tudja miről is van szó, most megtudhatja.

RGB jelentése

Ez tulajdonképpen annak a három színnek a rövidítése, melyek a különböző elektronikai készülékeknél használatosak a színkeveréshez. Ez a három alap szín: R - red (piros), G-green (zöld) és B-blue (kék). Ennek a három szín kombináciojának köszönhetően, bármilyen színt lehetséges keverni. Az egyes színek árnyalata az adott alap szín mennyisének hozzáadásától illetve elvételétől függ. Különböző készülékeknél használatos. Találkozhatunk vele a számítógép képernyőjénél, televíziónál, de természetesen az RGB LED szalagok esetében is vagy éppen az izzóknál és világítótesteknél. Ha szeretné megválasztani a lámpán vagy a LED szalagon a színt, a döntésnél figyeljen arra, hogy a terméknél fel legyen tüntetve az RGB. A fehér szín esetében az RGB lámpáknál többnyire a színárnyalat nem tiszta fehér szín, mint az egyszínü lámpák esetében. Az RGB szín összetételnek köszönhetően, enyhe kékes illetve rózsaszín árnyalata is lehet.  


Termékek, melyek vásárolhatók

Ha éppen RGB lámpa beszerzésén gondolkodik, kínálatunkkal elégedett lesz. Elsősorban nem feledkezhetünk meg az RGB LED szalagokról, melyek egyre közkedveltebbek és keresettebbek. Pl . nappali bútoroknál , de más helyeken is egy teljesen más hangulatot kölcsönöz a helységnek. Köszönhetően annak, hogy szabadon választhat a színek közül, pont olyan színárnyalatot is megválaszthat amire éppen kedve van. Természetesen vannak RGB LED izzók is, melyeket gyakorlatilag bármilyen világítótestbe használhat, melyekbe éppen ezek az RGB fényforrások illenek. RGB mennyezeti lámpák, csillárok, fali lámpák és lámpák. Ezt mind beszerezheti ezzel a funkcióval. Ezekhez a lámpákhoz gyakran távirányító is tartozik, amivel mindent irányíthat. Sokat közülük okos telefonnal vagy táblagéppel is lehetséges irányítani. Elég csak megválasztani azt amit szeretne. Az RGB lámpák lehetnek érintősek vagy tőlthetőek. Az RGB szín spektrummal rendelkező lámpák kínálata valóban nagy, ezért elég csak meggyőződni róla és kiválasztani azt amire éppen szüksége van. 


Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i