Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Nőnapra szeretettel

Hírek és közlemények

Tamás

Március 8 egy igazán szép ünnep, ami nagy múltra tekint vissza és mi sem feledkezhetünk meg róla. Ez a Nőnap, amely a nőket ünnepli, lepjük meg őket valami különlegességgel!

Mivel tehetjük boldoggá a nöket?

Minden nőnek az egyik büszkesége a háztartása, otthona ahová biztosan jól jönne egy új izgalmas tárgy, amivel büszkélkedhet majd. 
Kínálatunkban kedvére válogathat a lámpák és világítótestek nagy választékában. Termékeink között megtalálhatóak a klasszikus daraboktól kezdve a dekorációs lámpákon keresztül egészen a design lámpakig mindenféle típus. Egy szép csillár, lámpa az éjjeli szekrényre vagy polcra, esetleg egy gardrób megvilágítás, fürdőszoba világítás és nem utolsó sorban egy izgalmas konyhai világításnak biztosan megörülnek kedves hölgy ismerőseink és szeretteink női tagjai is. 
A beltéri világításokon kívül természetesen ne feledkezzünk meg a kültér megvilágításáról sem. A tavasz és a jó idő közeledtével választhat akár egy jópofa kültéri lámpát is, amellyel kellemes hagulatot varázsolhat a kint töltött meleg estékhez. 
 
Nem tudjuk eldönteni mit szeretnénk?
 
Töri a fejét, mert még nem sikerült eldöntenie, kiválasztania a megfelelő darabot? Semmi gond. Segítünk inspirálodni, ötletet meríteni, adni az Ajándék ötletek cikkünkben, ahol biztosan megtalálja az alkalomhoz megfelelőt. 
 
A megbecsülésen és szereteten kívül tehát megajándékozhatja hölgy szeretteit, ismerőseit egy eredeti, szép alkalomhoz illő lámpával is. Legyen kreatív, válasszon egyedi tárgyat személyre szabva, így biztos a siker.
 
Sok sikert kívánunk a választáshoz, (és nem csak ebben az esetben) sok boldogságot, szeretetet és megértést e szép nap alkalmából. 
 
 
Mezinárodní den žen 2017 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i