A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Ajándék ötletek

Nemazat

Termék azonnali szállításraA terméket 14 napon belül visszaküldheti

  • Típus
  • Szín
  • Anyag
  • Foglalat
  • Izzók száma
  • Maximális teljesítmény
  • Védettség
  • Gyártó
  • Elérhetőség

Típus

Egyéb márkák
A típus meghatározza, kategorizálja a lámpákat. Ön pontosan kiválaszthatja a megfelelő lámpát, amire éppen szüksége van.

Szín

Egyéb márkák
barna (4)
bézs (1)
fehér (11)
fekete (7)
kék (5)
lila (5)
piros (4)
színes (21)
szürke (1)
zöld (6)
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Anyag

Egyéb márkák
fa (4)
fém (33)
műanyag (40)
üveg (14)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Foglalat

Egyéb márkák
E14 (21)
E27 (25)
G24q (1)
G4 (1)
G9 (3)
GU10 (1)
R7s (1)
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

Izzók száma

Válassza ki a lámpatestet a megfelelő számú izzóval. Szeretne egy többágú csillárt? Esetleg egy asztali lámpát egy izzóval? Ezt könnyen beállíthatja a szűrőben.

Maximális teljesítmény

Nagy teljesítményű lámpára van szüksége? A szűrő segítségével „Maximális teljesítmény“ kiválszthatja a megfelelő darabot. A megadott értékek Watt-ban (W) vannak megadva, a fényforrás maximális teljesítményét jelzi (izzó).

Védettség

Egyéb márkák
IP20 (70)
IP23 (1)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.

Gyártó

Ajánljuk
Eglo (11)
Globo (3)
Luxera (2)
Paulmann (3)
Philips (14)
Prezent (7)
Egyéb márkák
Dalber (4)
Klik (1)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót) Tapasztalataink szerint.ajánlunk Önnek egy pár kiválasztott darabot.
Gondolkozik azon, hogy mit adjon szeretteinek, vagy barátainak születésnaphoz, névnaphoz, Karácsonyra vagy más alkalomhoz?
Olyant, amelyt nem az ágy alá tesz, vagy a  szekrénybe, de olyant, amely hasznos lesz. Lámpát kényelmes olvasáshoz, elegáns új csillártr, kültéri lámpát lelkes kertészeknek vagy ajándékszelvényt, amelyen keresztül választ világítást az Ön elképzelése szerint.

Válasszon világítást mint ajándékot, amelyt mindenki kihasznál és így kifejezi, hogy Önnek milyen fontos a a szerettei kényelmes, örömteli és biztonságos élete.  Mivel ezt minden a lámpa teremti. 

Használja ki a lehetőséget, hogy megvásárolja az Ajándékutalványt, ha nem biztos a kiválasztásban, akkor  az ajándékozott lámpát saját maga :) A szelvényeket megtalálja Ajándék utalvány.

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu