Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Megvilágítás az irodába

Beltéri világítás

Tamás

Kellőképpen és helyesen van megvilágítva alkalmazottja irodája? Amennyiben nem, alakítsa át minél korábban. A jól elvégzett munka sok tényezőtől függ, egyebek közt a jó megvilágítástól is.

A legtöbb ember meglehetősen sok időt tölt a munkahelyén. A populáció nagy része az irodákban végzi a munkája nagy részét. Tudjuk mire kell ügyelnünk annak érdekében, hogy ne tegyük tönkre a szemünket és ne érezzük magunkat fáradtnak az egész napi munka után, amit a számítógép mellett töltöttünk? A munkavégzésre nagy hatással van például a helyes ülés, a megfelelő képernyő. Mindenképp nagyon fontos a megfelelően kiválasztott világítás, amely meghatározza a komfortot, vagy épp ellenkezőleg fokozhatja a kényelmetlen körülményeket. Képzelje el, hogy a feje felett egy régi fénycsöves lámpa villog, amely még különböző hangokat is kiad magából. Ez biztos fejfájást és fáradtságot okoz majd a nap végén.
null 

Hogy válasszuk ki a világítást az irodába?

Az irodai világítás kiválasztásánál nagyon fontos a helyes színhőmérséklet. A legmegfelelőbb a fehér, nappali fehér vagy semleges fehér fény. A meleg fehér fény nem alkalmas, ez mindenképp nyugtataó és altató hatású, míg a hideg fehér fárasztja a szemeket. 

Fénycsöves lámpák

Ami az irodákba a legmegfelelőbb lámpákat illeti, megemlíthetjük a fénycsöves lámpákat. Ezek lehetnek függesztékesek, vagy mennyezetre szerelhetőek. Ha kedveli a modern technológiákat, amelyekkel még az üzemeltetési költségeiet is csökkentheti, elhelyezhetünk az irodákba LED fénycsöves lámpákat is.
null                      null

Beépíthető lámpák

Az irodákba, vagy a dolgozókba elhelyezhetünk különböző beépíthető lámpákat. Mindenképp ügyeljünk a helyes elhelyezésükre és hogy elegendő mennyiséget szereljünk fel, a megfelelő fényhatás elérése érdekében. A beépített lámpák napjainkban nagyon modernek és jó megjelenésűek, tökéletesen teljesítik az elvárásokat akár egy irodában is. 
null 

Lámpák az íróasztalra

Ha néha előfordul, hogy a munka befejezése elhúzódik a késő esti órákra, amikor már kintről nem szűrődik be fény az ablakon, nagy segítség lehet egy irodai asztali lámpa. Má már a választék igen széles. Választhatunk különböző dizájnú, stílusú lámpát, a  klasszikus asztalitól, egészen a LED lámpákig akár kijelzővel közül. Elérhetőek még a különböző dimmelhető irodai lámpák, ahol beállíthatjuk a kívánt fényerőt igényünk szerint.
null                   null
Ha elégedett munkatársakat szeretne tudni maga körül és nem szeretné folyamatosan az elégedetlenségüket hallgatni, válasszon egy megfelelő, minőségi irodai megvilágítást

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i