Raktáron több mint 560 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

ELEMEK

A 2018 év újdonsága, amivel készültünk kedves vásárlóinknak egy új kategória az elemek.

Tudjuk, hogy nem annyira izgalmas egy új lámpát, vagy fali lámpát rendelni, amely elemekkel üzemel, de azért egy pár információt tudnia kell a műkődésükről.
 
Bővítettük az elem választékunkat, amelyek a leggyakrabban fordulnak elő az általunk forgalmazott lámpákban. Nem minden esetben képezi az elem a csomag részét. Azt, hogy tartalmazza e a csomag, vagy a lámpa az elemet minden esetben feltüntetjük a termékleírásban. 
 
 
dětské lampičky
 
Elsősorban a gyereklámpákba találhatóak a beépített elemek. A család legkisebb tagjai biztosan szertnék rögtön kipróbálni a fali lámpát a csomag kibontását követően. Nagy csalódást okozhatnának, ha a csomagban nem találnák meg az elemeket
Webáruházunkban tehát megtalálhatják ezt a kategóriát is, amelyek a gyereklámpákba megfelelőek, legyen az ceruza , mikroceruza, vagy gombelem. Elérhetőek az egyszer használatosak és az újratölthetőek is beleértve az  elektromos töltőtket.   
dalkovy ovladac
 
Az elemeket továbbá használjuk a távirányítókba az inteligens megvilágításokhoz, vagy a mennyezeti ventilátorok vezérlőibe.
Bizonyos típusú dimmelhető lámpákhoz is elengedhetetlenek a távírányítójukba, amivel szabályozhatjuk a fényerőt.
Nem hagyhatjuk figyelmen kívül még a solár lámpákat sem, amelyekbe szükség van egy tölthető elemre az energia tárolása miatt. További kategória a fejlámpák, amelyek természetesen elemmel üzemelnek. 
.
baterie 
Mostantól kezdve könnyedén megrendelheti a lámpájához megfelelő elemet áruházunkban.

Copyright © 1992 – 2018 Donoci Kft.