Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Mennyezeti ventilátorok

Kategorie ventilátory
  • Legkedveltebb
  • Heti akciók
  • Legnézettebb
Következő legvásároltab

Kategória leírása

Mennyezeti ventilátorok

A ventilátor világítással télen a szükséges világítást, nyáron pedig a tökéletesen lehűtött levegővel a kellemes hangulatot biztosítja. A ventilátornál be lehet állítani nem csak a sebességet, de a nyári és a téli üzemmódot is.

Természetesen a kényelme érdekében a ventilátorok távirányítással kategóriában talál olyan készüléket, amelynek távirányítóval lehet szabályozni a működését, mert a mennyezeti ventilátorokat a fény magasságában nagyon nehezen lehetne szabályozni.

A mennyezeti ventilátorokat világítással, másképp csillár ventilátorokat, az osztrák Globo cég gyártja, amely gyárt más lámpákat az Ön otthonának belső és külső terébe. Ezeknek a ventilátoros lámpáknak az az előnye, hogy nem csak ventilátorként, de mennyezeti lámpaként is funcionál. A mennyezeti ventilátorokra világítással ebből a márkából jellemzi a kiváló ár/minőség arány.

Emellett álló ventilátort, asztali ventilátort és oszlopos ventilátort is talál nálunk. Kínálatunkban különböző szín és alak változatban vásárolhatja meg őket, hogy tudjon miből választani!

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i