0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Vásároljon aggodalom nélkül

Tamás

Nem biztos benne, hogy a megrendelt termék az igazi? Vagy már meg is vásárolta azt és rájött hogy szeretne más színben illetve formában? Vagy éppen webáruházunkban rátalált más lámpára, amely jobban tetszik? Minden megoldható és mi mindenben segítünk.

Vásárlás az otthon kényelméből

Egyszerűbben és biztonságosabban már nem is lehet vásárolni. Sok világítási kategóriából választhat az otthon kényelmében. Sokféle lámpatestet találhat bármelyik helységbe. Garantáljuk a legalacsonyabb árat a piacon, így valóban olcsón vásárolhat. És ha a megrendelt áruk nem lesznek megfelelőek? A kézhezvételtől számított 60 napon belül visszaküldheti.

A megrendelt áru visszaküldési lehetősége 60 napon belül


Amennyiben magánszemélyként vásárolt webáruházunkban, abban az esetben mint ügyfél (fogyasztó, végfelhasználó) lehetősége van a kézbesítést követő 60 naptári napon belül elállni a vásárlástól. Nálunk ez nagyon egyszerű, ezért nem kell tartania a nem megfelelő vásárlástól. Elég kitölteni a terméktől való elállás nyomtatványt majd a terméket a kitöltött és kinyomtatott nyomtatvánnyal elküldeni a következő címre LAMPAK.HU, Révai Miklós utca 8, CST-1, 9002 Győr. A terméktől való elállás menetéről tudjon meg többet itt
  

A pénzt késedelem nélkül visszatérítjük 

A pénzt késedelem nélkül visszatérítjük a visszaküldött termék megérkezése után. És honnan tudja meg, hogy a visszaküldött termék megérkezett? Amint a termék visszaérkezik hozzánk, elküldünk önnek egy értesítést (e-mail) amelyben mindent leírunk. Nincs tehát mitől tartania, most már belekezdhet egy kellemes és gondatlan vásárlásba. 
 
Amennyiben még mindig nem biztos a kívánt termék kiválasztásában, vagy a vásárlás menetében illetve a termék visszaküldésével kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk.  

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás