Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szerződéstől való elállás menete

Vásárlásról

Tamás

Amennyiben magánszemélyként vásárolt webáruházunkban (nem tüntette fel az adószámot, cégjegyzékszámot) abban az esetben mint ügyfél (végfelhasználó) lehetősége van a kézbesítést követő 14 naptári napon belül elállni a rendeléstől indoklás nélkül. A szerződéstől való elállási jog a vásárlót - fogyasztót illeti. Abban az esetben, ha a vásárló vállalkozó, (cég, szervezet) és feltünteti a rendelés során az adószámot, a törvény adta 14 napon belüli szerződéstől való elállasra nem jogosult. Miképp kell eljárni ebben az esetben? 

  • Töltse le ITT az elállásról szóló nyomtatványt. A nyomtatványt nyomtassa, ki majd töltse ki
  • A kitöltött nyomtatványt helyezze bele a visszaküldendő csomagba. A terméknek használatlannak kell lennie, becsomagolva eredeti sértetlen dobozába, alkalmasnak kell lennie a további értékesítésre. A csomagnak tartalmaznia kell minden egyéb tartozékot, útmutatót stb. 
  • A csomagot küldje el a következő címre kizárólag a Magyar postával
 
LAMPAK.HU
Révai Miklós utca 8, CST-1
9021 Győr
 
A visszaküldési cím nem fogad napelemet és raklapon lévő árut. Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, akik a visszaküldést visszavétellel oldják meg.

Ne küldje utánvéttel a csomagot, mert nem veszik át!
 
Amennyiben nem a fentiekben leírtak szerint jár el, előfordulhat, hogy nem ismerjük el az elállási szándékot, esetlegesen csökkentjük a visszafizetendő összeg mértékét.
 
Önkéntes visszatérítési jog az áru átvételétől számított 60 napon belül:

A fent említett törvény adta elállási időn felül, lehetőséget nyújtunk a termék vásárlásától való elállás lehetőségére 60 napon belül a termék átvételétől számítva. A 14 napos elállási határidő lejárta után az árut a kézhezvételtől számított 60 napon belül visszaküldheti nekünk (a termék átvételét követő naptól számítva), ha az áruk eredeti csomagolásukban vannak, teljesek, nem használták vagy sérülés mentesek, és nem a fogyasztó kívánságához igazított áruk. A határidő betartásához elegendő az időben történő feladás. 
 
Abban az esetben, ha jogi személyként vásárolt (cég nevében), nem végső felhasználóként, hanem további felhasználóként értelmezzük. Ebben az
esetben nem illeti meg a jogi személyt a 14 napon belüli elállás joga.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2022 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i