Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Reflektorok a biztonságos megvilágításhoz

Kültéri házmegvilágítás

Tamás

Szívesen megvilágítana nagyobb külső területet vagy ipari csarnokot? Mit szólna egy reflektorhoz!

Minőséges kültéri világítás

Ha szeretne nagyobb külső teret, vagy különböző ipari helységet megvilágítani, legjobb megoldás a minőséges reflektorok használata. Otthonába is alkalmasak, pl. kertbe különféle kerti munkák elvégzéséhez. A reflektorok nemcsak a minőséges megvilágítás miatt közkedveltek, de köszönhetően annak is hogy nagyon ellenállóak. Úgy mint a magas páratartalom, ugyanúgy az egyéb időjárási tényezők ellen is. Egyik nagy előnyük, hogy ütésállóak is. Építkezéseknél a reflektorok használata az egyik legmegfelelőbb. Ebből adódik az is, hogy nagyon hosszú az élettartamuk. Ha tehát úgy dönt, hogy reflektort vásárol, bízhat benne, hogy sokáig fog szolgálni. Gyakran találkozunk velük különböző sportlétesítményeknél vagy sípályákon. Ha ön is szeretne hasonló területet megvilágítani, válassza bátran a reflektorokat
 
 
 
null               null

Reflektorok fajtái

A régebbi típusú reflektorok közé tartoznak a halogén reflektorok. Mondhatjuk, hogy ezek a LED reflektorok elődei. A halogén reflektorok használat közben jobban felmelegednek. Pont ezért szükséges használatuknál jobban odafigyelni a biztonsági előírásokra. Tovább tartanak azonban és magasabb is a világítás szintje is. Egyszerű a használatuk. 
null
Manapság nagyon  kedveltek a LED reflektorok. Mondhatjuk, hogy a halogén reflektorok alternatívája. A halogénekkel szemben több előnyük is van. Nagyon hosszú az élettartamuk és karbantartás nélküliek. Ha azonos világítási szintről beszélünk, a LED reflektorok energiatakarékosabbak. Így egyértelműen takarékosabbak is. Érdemes megemlíteni, hogy nem érzékenyek a gyakori kapcsolgatásra. Ezért a LED reflektorok alkalmasak érzékelővel való kapcsolásra is. Amint bekapcsolódnak azonnal 100%-os teljesítményen világítanak.   
 
Ha reflektort vásárol, fontos tudni, milyen színhőmérsékletet szeretne. Attól is függ, milyen helyre szánja a reflektort és hogy melyik az ön számára legmegfelelőbb színhőmérséklet. Kínálatunkban megtalálhatja a hagyományosan kapcsolható reflektorokat vagy az érzékelős reflektorokat, melyek akkor kapcsolnak be, amint mozgást érzékelnek. 
  
Nem feledkezhetünk meg azonban a napelemes reflektorokról sem. Ezek napfény segítségével töltődnek fel. Ezért alkalmasak pl. a kertben való közlekedéshez vagy kellemes hangulatot teremthetnek pl. a medence körül, grillezésnél vagy éppen egy jó pohár mellett. Nagy előnyük, hogy nincs semmilyen üzemeltetési költségük. 
 
 
 
Kínálatunkban különböző alakú, nagyságú és színű reflektorok találhatók meg. Elég kiválasztani azt, mely legjobban megfelel elvárásainak.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i