Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Érzékelős LED reflektor

 • Maximális teljesítmény
 • A teljes fényáram
 • Funkciók
 • Szín
 • Védettség
 • Feszültség
 • Foglalat
 • Anyag
 • Stílus
 • Helység
 • Gyártó
 • Izzók száma
 • Elérhetőség

Maximális teljesítmény

Nagy teljesítményű lámpára van szüksége? A szűrő segítségével „Maximális teljesítmény“ kiválaszthatja a megfelelő darabot. Az értékek Watt-ban(W) vannak megadva, a fényforrás maximális teljesítményét jelzi (izzó).

A teljes fényáram

Válassza ki az izzót a fényerejük szerint. Kinálatunkban széles választákban megtalálja a különböző fényerejű izzókat. A megadott értékek Lumen-ben ( lm ) vannak feltüntetve.

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Szín

Egyéb márkák
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Védettség

Egyéb márkák
IP44 (21)
IP54 (7)
IP65 (1)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.

Feszültség

Foglalat

Egyéb márkák
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

Anyag

Egyéb márkák
fém (23)
műanyag (16)
üveg (12)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Stílus

Egyéb márkák
Modern (27)

Helység

Egyéb márkák

Gyártó

Ajánljuk
Eglo (7)
Globo (1)
Osram (1)
Steinel (14)
Egyéb márkák
LEDKO (2)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót). Tapasztalataink szerint ajánlunk Önnek néhányat.

Izzók száma

Válassza ki a lámpatestet a megfelelő számú izzóval. Szeretne egy többágú csillárt? Esetleg egy asztali lámpát egy izzóval? Ezt könnyen beállíthatja a szűrőben.
Érzékelős reflektorok
 
A mozgásérzékelős reflketorokat felszerelhetjük bárhová olyan helyekre, ahol szeretnénk kihangsúlyozni, megvilágítani a helyiségeket, irodákat, nappalikat,üzleteket. A kis méreteknek köszönhetően gyakorlatilag bárhová felszerelhetjük. A kültéri reflektorok alkalmasak a homlokzatok, építkezések, reklámfelületek stb. megvilágítására. A kültéri led reflektorok érzékleővel, üzemelhetnek folyamatosan és mozgásérzékelősek is lehetnek.
 
LED reflektor mozgásérzékelővel 
 
 LED érzékelős reflektorokkal lecserélhetjük a meglévő halogén lámpáinkat. A solár led reflektor érzékelővel a legújabb globális világítástechnika, amely környezetkímélő. A mozgásérzékleős LED reflektorok nagy előnye a hosszú élettartam akár 60.000 óra. Akár 60% energiamegtakarítás, azonnali beüzemelés, felfutás, hőmérséklet ingadozásnak jól ellenállnak. Solár LED reflektorok érzékelővel alklamasak kültéri terek, feljárók, parkolók, épületek, kertek megvilágítására.
 
 LED reflektorok PIR érzékelővel
 
 SZéles felhasználási lehetőségeket nyújtanak a PIR érzékelős LED refelektorok. A PIR érzékelő a bekacsolás időzítésének szabályozására szolgál és érzékeny a külső fényviszonyokra. Nem csak a saját mozgást, de a  nem várt látogatókat is érzékeli. Biztosan  mindenki szívesen használná a mozgásérzékelős led reflektorokat. LED reflektorok korlátlna színű fénnyel rendelkezhetnek. A legelterjedtebb színes fényű reflektorok közé  piros tartozik

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.