Bejelentkezés
Levý banner
Pravý banner
MENÜ
Összehasonlítani
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Kiterjesztett garancia akár 5 évre

Hírek és közlemények

Tamás

Bármilyen lámpát vásárol is, annak élettartama mindig fontos. Mivel nem félünk, és éppen ellenkezőleg, biztosak vagyunk a lámpáink minőségében, ezért kiterjesztett garanciát vállalunk minden típusú világításra.

Garancia lámpáinkra = garantált elégedettség

Amikor új dolgot vásárol, mindenképpen érdekli a garanciális ideje is. A lámpáinkkal automatikusan nemcsak két, hanem három év garanciális idő áll rendelkezésére. Sehol sem kell kérnie, a lámpákra a hároméves garancia automatikus. Ilyen hosszú garanciát tudunk nyújtani Önnek, mert hiszünk a kínált fények és minden termék minőségében, és tudjuk, hogy hosszú évekig fogják szolgálni Önt.


Ez a három év garancia csak az izzókra nem terjed ki. Vannak azonban olyan lámpatestek is, ahol a garanciával egy kicsit többet adtunk. Akár 5 év garanciát vehet igénybe bizonyos LED-es lámpatestekhez, például a Philips lámpákhoz. A profi lámpákra szintúgy meghosszabbítottuk a garancia idejét 5 évre. Ez nagyon hosszú idő.


Egyéb előnyök

Ha úgy dönt, hogy nálunk vásárol, akkor ez a hosszú garancia nem az egyetlen előny, amelyet tőlünk kap. Ha továbbra is több termék között vacilál, és még mindig bizonytalan, ne essen kétségbe. Ha a való életben úgy találja, hogy valami más hasznos lenne az Ön számára, akár 60 nap áll rendelkezésére, hogy visszaküldje. Ezen felül, ha 10.000 HUF felett vásárol tőlünk, ingyenes kiszállítást nyújtunk. 


A megrendelt áruk szállítási ideje nagyon gyors. Ez annak is köszönhető, hogy több mint 1 180 000 terméket tartunk raktáron. Egyéb előnyök szintén ajándékok, amelyeket bizonyos összeg feletti vásárlás esetén nyújtunk. Ha tőlünk vásárol, akkor nemcsak a megrendelt árut kapja meg. Ezen felül különféle bónuszokat és juttatásokat kap, amelyek valóban megtérülnek.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i