Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

A nappali megvilágítása

Beltéri világítás

Tamás

Idejének nagyobb részét a nappaliban tölti? Nefeledkezzen meg egy lényeges dologról. A megvilágításáról!

A hideg napok beálltával elérkezik az idő, amikor munka után már nem töltenek annyi időt kint a szabadban. Az egész napi munka után, amikor a hidegtől kipirosodott arccal hazaérnek, első dolguk lesz leülni a nappaliban egy kellemes filmet megnézni vagy beülni a karosszékbe egy jó forralt bor vagy tea mellé. Ugye, hogy kellemes érzés? De hogy még jobban érezzék magukat, fontos, hogy a nappalijuk ízlésesen és helyesen legyen berendezve. A bútorokon és egyéb tárgyakon kívül azonban nem kevésbé fontos a nappali helyes és megfelelő megvilágítása is.
 
Központi megvilágítás
A nappaliban nem hiányozhat a központi megvilágítás. Ennek a megválasztását nagyban befolyásolja a nappali berendezése és teljes kinézete. A nappali legkedveltebb fényforrásai a különféle csillárok. A tágas és hagyományos stílusban berendezett nappali meghatározó darabja lehet a kristálycsillár, amely hangsúlyossá teszi a helységet. Így minden vendég azonnal ezt veszi majd észre.
 
 
null                  null
Azonban nem a kristálycsillár az egyetlen, amit a nappaliban elhelyezhetünk. Rengeteg további csillárból választhatnak. Kezdve a klasszikusoktól a különféle tiffany és rusztikus csillárokig.
Központi világításként szolgálhatnak a spot lámpák vagy beépíthető spotlámpák. Fontos, hogy helyesen és megfelelő módon legyenek elhelyezve. Jelenleg a beépíthető spotlámpák nagyon közkedveltek és valóban jól néznek ki.
null 

Kiegészítő fényforrások

A központi megvilágítás nem az egyedüli dolog, amit a nappaliban elhelyezhetünk. Például televízió nézésekor kellemetlen lehet a teljes sötétség, ha nincs más megvilágítás. Ezt a célt szolgálják az állólámpák. Olyan állólámpát is lehet választani, amely szabályozható és a fény erősségét saját szükséglete szerint állíthatja be. Az általunk kínált különféle stílusú állólámpák közül kiválaszthatja a legmegfelelőbbet, hogy a központi világítással is összhangban legyen.
 
null 
Mint kiegészítő fényforrások, szóba jöhetnek még a különféle falilámpák. Ha ezeket megfelelően elhelyezik, fő fényforrásként is használhatóak. A nappali falát különféle LED szalagokkal is megvilágíthatják, amivel jobban kihangsúlyozhatóak a falak. 
 
null 
 
Utolsóként nem feledkezhetünk el a dekorációs világítótestekről sem. Ezek nemcsak kiegészítő fényforrásként szolgálnak, hanem díszítő funkciójuk is van. 
Ha tehát a nappalit pihenésre használják, változtassák kellemessé, hogy minden nap örömmel és szívesen tartózkodhassanak benne.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i