Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

3 év meghosszabbított garancia

Vásárlásról

Tamás

Mindnyájan jól ismerjük azt a szituációt, mikor megvásárolunk egy jópofa terméket és az mintha érezné azt a különleges napot, amikor másnap lejár a 2 év jótállás. A garancia érvényességét követő napon tönkremegy, nem világít többé. Mit tegyünk ilyenkor?

  • Elsőként megvizsgáljuk, mi is lehet a hiba. 
  • Megrendeljük a szükséges alkatrészt.
  • Végül hívunk egy szakembert, aki ismét megjavítja a lámpánkat.
Mindent összevetve magasra szökhetnek a költségeink. Hogy oldhatnánk meg ezt másképp? Lehetőleg ingyenesen?

Vásároljon világítótestet a mi webshopunkban!

Mindjárt az elején szeretnénk tisztázni egy fontos dolgot - a mi meghosszabbított garanciánk ingyenes! Nem szükséges az apróbetűs sorokat, vagy a csillaggal jelölt szavakat, mondatokat értelmezni és az üzleti feltételek közt keresgetni. Nyugodtan válassza ki az Önnek megfelelő lámpát, majd rakja a kosárba és küldje el a rendelést! Ennyi az egész. A meghosszabbított garanciát már meg is szerezte. Fontos, hogy ez az akció nem vonatkozik az izzókra.
 

Hogy juthat hozzá a meghosszabbított garanciához?

A meghosszabbított garanciát közvetlen a webshopunkon leadott rendelésével automatikusan megkapja. A termék meghibásodását követően látogasson el a www.lampak.hu oldalunkra, vagy telefonáljon a +36 1 999 6751 - es telefon számra, esetlegesen küldje el a kitöltött reklamációs nyomtatványt. Munkatársaink információt adnak a további lépésekről. A reklamációs nyomtatvány elküldését követően a reklamációs osztály értesíti Önt. A javítást követően elküldjük Önnek a működőképes lámpát, vagy visszafizetjük a termék vételárát.
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2022 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i