0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15.30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

3 év meghosszabbított garancia

Tamás

Mindnyájan jól ismerjük azt a szituációt, mikor megvásárolunk egy jópofa terméket és az mintha érezné azt a különleges napot, amikor másnap lejár a 2 év jótállás. A garancia érvényességét követő napon tönkremegy, nem világít többé. Mit tegyünk ilyenkor?

  • Elsőként megvizsgáljuk, mi is lehet a hiba. 
  • Megrendeljük a szükséges alkatrészt.
  • Végül hívunk egy szakembert, aki ismét megjavítja a lámpánkat.
Mindent összevetve magasra szökhetnek a költségeink. Hogy oldhatnánk meg ezt másképp? Lehetőleg ingyenesen?

Vásároljon világítótestet a mi webshopunkban!

Mindjárt az elején szeretnénk tisztázni egy fontos dolgot - a mi meghosszabbított garanciánk ingyenes! Nem szükséges az apróbetűs sorokat, vagy a csillaggal jelölt szavakat, mondatokat értelmezni és az üzleti feltételek közt keresgetni. Nyugodtan válassza ki az Önnek megfelelő lámpát, majd rakja a kosárba és küldje el a rendelést! Ennyi az egész. A meghosszabbított garanciát már meg is szerezte. Fontos, hogy ez az akció nem vonatkozik az izzókra.
 

Hogy juthat hozzá a meghosszabbított garanciához?

A meghosszabbított garanciát közvetlen a webshopunkon leadott rendelésével automatikusan megkapja. A termék meghibásodását követően látogasson el a www.lampak.hu oldalunkra, vagy telefonáljon a +36 1 999 6751 - es telefon számra, esetlegesen küldje el a kitöltött reklamációs nyomtatványt. Munkatársaink információt adnak a további lépésekről. A reklamációs nyomtatvány elküldését követően a reklamációs osztály értesíti Önt. A javítást követően elküldjük Önnek a működőképes lámpát, vagy visszafizetjük a termék vételárát.
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2019 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva.