Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

3 év meghosszabbított garancia

Mindnyájan jól ismerjük azt a szituációt, mikor megvásárolunk egy jópofa terméket és az mintha érezné azt a különleges napot, amikor másnap lejár a 2 év jótállás. A garancia érvényességét követő napon tönkremegy, nem világít többé. Mit tegyünk ilyenkor?

  • Elsőként megvizsgáljuk, mi is lehet a hiba. 
  • Megrendeljük a szükséges alkatrészt.
  • Végül hívunk egy szakembert, aki ismét megjavítja a lámpánkat.
Mindent összevetve magasra szökhetnek a költségeink. Hogy oldhatnánk meg ezt másképp? Lehetőleg ingyenesen?

Vásároljon világítótestet a mi webshopunkban!

Mindjárt az elején szeretnénk tisztázni egy fontos dolgot - a mi meghosszabbított garanciánk ingyenes! Nem szükséges az apróbetűs sorokat, vagy a csillaggal jelölt szavakat, mondatokat értelmezni és az üzleti feltételek közt keresgetni. Nyugodtan válassza ki az Önnek megfelelő lámpát, majd rakja a kosárba és küldje el a rendelést! Ennyi az egész. A meghosszabbított garanciát már meg is szerezte. Fontos, hogy ez az akció nem vonatkozik az izzókra.
 

Hogy juthat hozzá a meghosszabbított garanciához?

A meghosszabbított garanciát közvetlen a webshopunkon leadott rendelésével automatikusan megkapja. A termék meghibásodását követően látogasson el a www.lampak.hu oldalunkra, vagy telefonáljon a +36 1 999 6751 - es telefon számra, esetlegesen küldje el a kitöltött reklamációs nyomtatványt. Munkatársaink információt adnak a további lépésekről. A reklamációs nyomtatvány elküldését követően a reklamációs osztály értesíti Önt. A javítást követően elküldjük Önnek a működőképes lámpát, vagy visszafizetjük a termék vételárát.
 

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.