A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Pravý banner
Kategóriák

Tarozékok LED szalagokhoz

Nemazat

Termék azonnali szállításraA terméket 14 napon belül visszaküldheti

  • Szín
  • Anyag
  • Foglalat
  • A lámpa maximális fogyasztása egyenként
  • Védettség
  • Funkciók
  • Gyártó
  • Elérhetőség

Szín

Egyéb márkák
fehér (5)
kék (1)
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Anyag

Egyéb márkák
műanyag (2)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Foglalat

Egyéb márkák
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

A lámpa maximális fogyasztása egyenként

Egyéb márkák
16W (1)
Nagy teljesítményű lámpára van szüksége? A szűrő segítségével „Maximális teljesítmény“ kiválszthatja a megfelelő darabot. A megadott értékek Watt-ban ( W ) vannak feltüntetve.

Védettség

Egyéb márkák
IP20 (2)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Gyártó

Ajánljuk
Eglo (4)
Egyéb márkák
Greenlux (2)
Skoff (2)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót) Tapasztalataink szerint.ajánlunk Önnek egy pár kiválasztott darabot.
A lépcsőház megvilágítására egyre gyakrabban vannak használva a LED szalagok. A működésükhöz szükség van transzformátorra, amely megfelel a szalag hosszának. Néhány esetben ez a csomagolás része, de néha nem és szükség van külön venni. Ezért hoztuk létre a kategóriát a LED tartozékokkal.

Mint már az itt irtuk, a transzformátort a szalag hossza szerint kell választani. Körülbelül 4,8 W teljesítmény szükséges 1 m szalaghoz. Ha tehát 2 m szalagoz vesz akkor a transzformátor minimális teljesítménye 9,6W lesz. Webáruházunkban megtalálhatóak transzformátorok a konnektorba vagy az elektromos hálozatba beköthető transzformátorok.

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu