Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Matracok

Vendor 6

Kategória leírása

Matracok


Az ágy matrac rossz megválasztása hátfájáshoz, ízületfájdalmakhoz és alvászavarokhoz vezethet. Ezért kategóriánk matracai különféle méreteket és anyagokat kínálnak a kellő kényelem kiválasztásához.


Az alkalmazott matrackitöltők segítenek a keménység kiválasztásában. A habok kombinációjának köszönhetően a matracokat kiváló anatómiai és ortopédiai tulajdonságok jellemzik. Az ortopéd matracok elsősorban minőségi anyagokból készülnek, amelyeket igényes felhasználóknak terveztek. A bevonat antibakteriális és atkaellenes kezelése csökkenti a káros baktériumok és atkák képződését.


Itt találhat ortopéd matracokat is, amelyek tökéletes kényelmet biztosítanak alvás közben, matracokat kiságyakhoz és matracvédőket. A matracvédő ideális termék minden típusú matrac védelmére a szennyeződéstől vagy a sérüléstől. Különösen olyan matracokhoz alkalmas, amelyek nem rendelkeznek levehető huzattal. A matracvédő steppelt mikroszálból készült, hőbetéttel töltve, így frissességet és tisztaságot kölcsönöz. A gyerek matracok antibakteriálisak, pamut huzattal az egészséges alvás érdekében.


Még sosem volt a matrac vásárlás ilyen egyszerű, nálunk vannak a legjobb matracok olcsón! Szerelje fel hálószobáját kiváló termékeinkkel a nyugodt alvásért!
Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i